Ennå brenner flammen (ebok) av Susanne Fellbrink
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Susanne Fellbrink (forfatter)

Ennå brenner flammen (Cilla Fallander #4) ebok

129,- Veil. pris: 229,-Spar: 100,-
Fjerde bok i serien om Cilla Fallander. Artisten og altmuligkvinnen Cilla Fallander etablerer et selskapslokale i Sundsvall, noe som ikke går helt smertefritt for seg. I tillegg til problemer med sinte kokker og ukjente inntrengere hører hun rare lyder inne fra vifterommet. Men bare om natten, og bare når hun er alene. En natt hun er på vei derfra, gjør hun et forferdelig funn i en søppelcontainer og kaster seg hodestups ut i den kalde vinternatten. I en …
Ebok 129,- Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Susanne Fellbrink (forfatter), Molea Berg (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 desember 2023
Sjanger Krim
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205588141

Fjerde bok i serien om Cilla Fallander.

Artisten og altmuligkvinnen Cilla Fallander etablerer et selskapslokale i Sundsvall, noe som ikke går helt smertefritt for seg. I tillegg til problemer med sinte kokker og ukjente inntrengere hører hun rare lyder inne fra vifterommet. Men bare om natten, og bare når hun er alene. En natt hun er på vei derfra, gjør hun et forferdelig funn i en søppelcontainer og kaster seg hodestups ut i den kalde vinternatten.

I en annen del av byen blir den unge Alva truet av sin manipulerende kjæreste, mens tobarnsmoren Julia har blitt spilleavhengig, og enken Milly kjemper for å redde sin voksne sønn fra rusavhengighet. De tre kvinnene møtes i Cillas selskapslokale, og et uventet vennskap oppstår. Skjebnene deres flettes inn i hverandre, og de havner i en narkotikaverden der trangen til penger gjør at man strekker strikken langt.

Noen kommer til å dø.