Faraoenes reise (ebok) av Clive Cussler
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Clive Cussler (forfatter), Graham Brown (forfatter)

Faraoenes reise (NUMA files #17) ebok

249,-
Kurt Austin og NUMA-mannskapet risikerer alt for å hindre at en skruppelløs våpenhandler får kloa i uvurderlige oldtidsskatter i en ny roman fra spenningens stormester, Clive Cussler! Tusen år før vår tidsregning forsvinner store skatter fra gravkamrene til egyptiske faraoer. I 1927 forsvinner en amerikansk våghals under en transkontinental flygning. I vår tid synker en fiskebåt utenfor kysten av Skottland, med den forsvinner ogs&ari…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Clive Cussler (forfatter), Graham Brown (forfatter), Roar Sørensen (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 30 mai 2024
Lengde 362 sider
Sjanger Krim
Serie NUMA files
Nummer i serie 17
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202828820

Kurt Austin og NUMA-mannskapet risikerer alt for å hindre at en skruppelløs våpenhandler får kloa i uvurderlige oldtidsskatter i en ny roman fra spenningens stormester, Clive Cussler!

Tusen år før vår tidsregning forsvinner store skatter fra gravkamrene til egyptiske faraoer. I 1927 forsvinner en amerikansk våghals under en transkontinental flygning. I vår tid synker en fiskebåt utenfor kysten av Skottland, med den forsvinner også en mystiske last. Hvordan henger disse gåtefulle hendelsene sammen? Og enda viktigere: Hva har de å si for Kurt Austin og NUMA-gruppen hans?

I jakten på svar slår NUMA seg sammen med agenter fra britiske MI5 for å nøste opp i en internasjonal konspirasjon. Deres felles fiende er Bloodstone-gruppen, et konglomerat av våpenhandlere og kriminelle på leting etter antikke skatter. Kurt og teamet hans blir raskt viklet inn i en forræderisk skattejakt i forsøket på å finne de tapte skattene fra Egypt … før de havner i gale hender.