Fortsatt slår klokken (ebok) av Susanne Fellbrink
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Susanne Fellbrink (forfatter)

Fortsatt slår klokken (Cilla Fallander #3) ebok

129,- Veil. pris: 229,-Spar: 100,-
Showartisten Cilla har en tøff høst bak seg. Med løfter og smiger har en kjent plateselskapsdirektør klart å få henne med på en av landets største dokusåper, Stjernefabrikken, der talentfulle mennesker kjemper om en musikkarriere foran et millionpublikum. Men tv-produksjonen ble slett ikke slik Cilla hadde sett for seg. Nå er det nyttårsaften, og snart skal klokkene ringe. På Hotell Södra berget i Sundsvall forbe…
Ebok 129,- Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Susanne Fellbrink (forfatter), Molea Berg (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 desember 2023
Sjanger Krim
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205587489

Showartisten Cilla har en tøff høst bak seg. Med løfter og smiger har en kjent plateselskapsdirektør klart å få henne med på en av landets største dokusåper, Stjernefabrikken, der talentfulle mennesker kjemper om en musikkarriere foran et millionpublikum. Men tv-produksjonen ble slett ikke slik Cilla hadde sett for seg.

Nå er det nyttårsaften, og snart skal klokkene ringe. På Hotell Södra berget i Sundsvall forbereder Cilla og showgruppen hennes seg til kveldens forestilling. Men det Cilla ikke vet, er at produksjonsteamet fra Stjernefabrikken også har sjekket inn - til et kickoff.

Samtidig som en snøstorm kommer inn over byen, forsvinner gjestene på det store hotellet, én etter én. Er det en morder på frifot midt i nyttårsfeiringen?Fortsatt slår klokken er tredje bok i spenningsserien om sangeren Cilla Fallander.