Grønnøyd monster (ebok) av Myriam H. Bjerkli
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Myriam H. Bjerkli (forfatter)

Grønnøyd monster (Håkon Haakonsen #5) ebok

129,-
(2)
Vinner av Sølvkniven og nominert til Riverton-prisen! Psykologisk thriller - solid forankret i lokalsamfunn i Vestfold. Årets roman fra Myriam H. Bjerkli er frittstående, men karakterene er kjent for dem som har lest Engelens fall. Vibeke og Christian har giftet seg. Alt er tilsynelatende bra, men Vibeke mottar noen rare brev der noen forsøker å advare henne, og hevder at Christian drepte den forrige kona si. Noen skraper opp bilen hennes og skriver HORE!!! på den. Samtidig blir hun dårl…
Ebok 129,- Lydbok 349,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Myriam H. Bjerkli (forfatter)
Utgitt 1 juli 2022
Lengde 318 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234705977
Vinner av Sølvkniven og nominert til Riverton-prisen! Psykologisk thriller - solid forankret i lokalsamfunn i Vestfold. Årets roman fra Myriam H. Bjerkli er frittstående, men karakterene er kjent for dem som har lest Engelens fall. Vibeke og Christian har giftet seg. Alt er tilsynelatende bra, men Vibeke mottar noen rare brev der noen forsøker å advare henne, og hevder at Christian drepte den forrige kona si. Noen skraper opp bilen hennes og skriver HORE!!! på den. Samtidig blir hun dårlig og kjenner seg både uvel og svimmel. Hun går til legen som konstaterer at hun er blyforgiftet. Er det virkelig noen som prøver å ta henne av dage? Har avsenderen av brevet rett, er Christian virkelig en skruppelløs morder?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bøkene til denne forfatteren er så nære, så såre, så virkelige speil av menneskets natur og tidvis den mest grusomme side av oss. Tusen takk for disse bøkene, håper det blir mange fler!