Hjerteløs (ebok) av Jørgen Jæger
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jørgen Jæger (forfatter)

Hjerteløs (Ole Vik #12) ebok

129,-
Hans elskede er døende. Tilbudet om redning lukter svidd. Kan han takke ja? Ole Vik står overfor et umulig valg. Drapet på en avisredaktør ryster Fjellberghavn. Har bølgen av journalistdrap nådd Norge? Flere drap ryster byen. Politistasjonssjef Cecilie Hopen får ingen lett oppgave når hun skal følge magefølelsen sin, for den er på kollisjonskurs med den tilsynelatende opplagte løsningen. Midt oppe i det hele må Cecilie også håndtere et tilsynelatende uløselig dilemma og et svik blant en a…
Ebok 129,- Lydbok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jørgen Jæger (forfatter)
Forlag Capitana
Utgitt 2 juli 2020
Lengde 463 sider
Sjanger Krim
Serie Ole Vik
Nummer i serie 12
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284150482
Hans elskede er døende. Tilbudet om redning lukter svidd. Kan han takke ja? Ole Vik står overfor et umulig valg. Drapet på en avisredaktør ryster Fjellberghavn. Har bølgen av journalistdrap nådd Norge? Flere drap ryster byen. Politistasjonssjef Cecilie Hopen får ingen lett oppgave når hun skal følge magefølelsen sin, for den er på kollisjonskurs med den tilsynelatende opplagte løsningen. Midt oppe i det hele må Cecilie også håndtere et tilsynelatende uløselig dilemma og et svik blant en av sine nærmeste medarbeidere. Marte Mellingens kropp avviser hjertepumpen som hun går med i påvente av hjertetransplantasjon, og hun er i ferd med å dø i donorkøen. Mens Ole Vik leter desperat etter en utvei for å redde sin kjæres liv, får han et tilbud som han takker ja til. Men noe skurrer underveis. Hvor langt er selv en hedersmann som Ole Vik villig til å strekke seg for å redde livet til den han elsker?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

god!

Litt langtekkelig men spennende mot slutten

Kanskje den beste i serien…

Spennene bok og bra skrevet

Meget god. Et meget aktuelt tema. Bokens tema og dramaturgi vil huskes lenge.

Klønete språkbruk, men mesterleg spenning

Kjempespennede👏👏

Flott skrevet. Spennende og opplysende om hvordan kriminelle kan gjøre seg rike på bekostning av fattige mennesker.

Helt siden jeg for noen år siden leste en roman av Henning Mankel om hvordan fattige i Afrika ble drept og brukt som reservedeler for oss i den vestlige verden har jeg vært opptatt av denne problemstillingen. Denne boken er fiksjon, men kanskje er den, dessverre, veldig nærme en virkelighet som er veldig skremmende.