Hjertet slår ennå (ebok) av Susanne Fellbrink
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Susanne Fellbrink (forfatter)

Hjertet slår ennå (Cilla Fallander #2) ebok

129,- Veil. pris: 229,-Spar: 100,-
Det er sommer i vakre Sundsvall, og snart er det tid for studentfeiring og sommerfester. Artisten Cilla Fallander har fått et nytt oppdrag etter vinterens dramatikk. Hun skal være prosjektleder for nyåpningen av et kjøpesenter i byen, og hun har store planer. Men allerede den første kvelden går det fryktelig galt, og i løpet av den fire dager lange åpningen fortsetter problemene å hope seg opp. Cilla får til slutt en sterk fø…
Ebok 129,- Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Susanne Fellbrink (forfatter), Lise Aker Helgevolden (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 desember 2023
Sjanger Krim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205587465

Det er sommer i vakre Sundsvall, og snart er det tid for studentfeiring og sommerfester. Artisten Cilla Fallander har fått et nytt oppdrag etter vinterens dramatikk. Hun skal være prosjektleder for nyåpningen av et kjøpesenter i byen, og hun har store planer. Men allerede den første kvelden går det fryktelig galt, og i løpet av den fire dager lange åpningen fortsetter problemene å hope seg opp. Cilla får til slutt en sterk følelse av at noen stikker kjepper i hjulene for henne, noe som får katastrofale følger. Men hvorfor?

Samtidig legger en mann i en annen del av landet skumle planer. Han har lenge lett etter kvinnen og barnet som en gang stakk fra ham, og nå har han endelig fått et tips. Og sporene fører ham til Sundsvall.

Hjertet slår ennå er andre bok i spenningsserien om sangeren Cilla Fallander og byr på sitrende spenning med små innblikk i underholdningsindustrien.