Høyt henger de (ebok) av Lene Lauritsen Kjølner
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Høyt henger de (Olivia Henriksen #1) ebok

179,-
(7)
En kosekrim med særegen varme og humor, lekende lett språk og troverdig spenning. Olivia går ofte tur med hunden sin på den idylliske øya Ankerholmen utenfor Tønsberg. En dag snubler hun over noe som skal riste liv i den fastlåste tilværelsen hennes - på godt og vondt. For hovedstadsadvokaten Fridtjof Prebensen dingler livløs fra et rep på verandaen til Nilsens hytte, og politiet kobles raskt inn i saken. Men Olivia klarer ikke la være å etterforske litt på egen hånd. For bopliktkonflikten har …
Ebok 179,- Lydbok 199,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lene Lauritsen Kjølner (forfatter)
Forlag Schibsted
Utgitt 13 mars 2014
Lengde 287 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788251682787
En kosekrim med særegen varme og humor, lekende lett språk og troverdig spenning. Olivia går ofte tur med hunden sin på den idylliske øya Ankerholmen utenfor Tønsberg. En dag snubler hun over noe som skal riste liv i den fastlåste tilværelsen hennes - på godt og vondt. For hovedstadsadvokaten Fridtjof Prebensen dingler livløs fra et rep på verandaen til Nilsens hytte, og politiet kobles raskt inn i saken. Men Olivia klarer ikke la være å etterforske litt på egen hånd. For bopliktkonflikten har tydeligvis nådd nye høyder på den idylliske øya, og ingen forblir urørt av det som skjer.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Oppleser er særdeles nasal; for slitsom å høre på til at jeg orket å fortsette. Er det forfatteren selv? Synd; dette ble en bok jwg måtte gå forbi.

Pratsom og overforklarande.

Synes det var treffende å kalle det "humoristisk kosekrim", slik som det sies her på siden. :)