Hun som må dø (ebok) av David Lagercrantz
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
David Lagercrantz (forfatter)

Hun som må dø (Millennium #6) ebok

179,-
(5)
Den store finalen i David Lagercrantz’ bøker i Millennium-serien. En tigger med amputerte fingre og tær blir funnet død i en park i Stockholm. Det ser ikke ut til å være noe annet enn et tragisk dødsfall. Men rettslegen Fredrika Nyman oppdager at noe ikke stemmer og kontakter Mikael Blomkvist.Mikael blir motvillig interessert. Tiggeren har ved flere anledninger klaget høylytt over Johannes Forsell, Sveriges forsvarsminister. Var det bare babbel og vås, eller finnes det en kobling mellom tiggere…
Ebok 179,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere David Lagercrantz (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Stieg Larsson (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 5 september 2019
Lengde 377 sider
Sjanger Krim
Serie Millennium
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205494381
Den store finalen i David Lagercrantz’ bøker i Millennium-serien.

En tigger med amputerte fingre og tær blir funnet død i en park i Stockholm. Det ser ikke ut til å være noe annet enn et tragisk dødsfall. Men rettslegen Fredrika Nyman oppdager at noe ikke stemmer og kontakter Mikael Blomkvist.

Mikael blir motvillig interessert. Tiggeren har ved flere anledninger klaget høylytt over Johannes Forsell, Sveriges forsvarsminister. Var det bare babbel og vås, eller finnes det en kobling mellom tiggeren og regjeringen?

Mikael ber Lisbeth om hjelp. Men etter Holger Palmgrens begravelse har hun forlatt landet og er umulig å få kontakt med.

Det ingen vet er at Lisbeth befinner seg i Moskva for en gang for alle å ta et oppgjør med sin søster, Camilla. Nå har hun bestemt seg: Hun skal ikke lenger være den som blir jaget. Hun skal jakte selv.

«Stram, velskrevet og tankevekkende krim» Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

«Hun som må dø respekterer det originale fundamentet og avslutter perfekt.» Le Monde (FR)

«Språket gnistrer og løfter tempoet. Historien får farge og nyanser, det blir dødbringende, plutselig er det drama på høyt nivå.» Dagens Nyheter (SE)

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Grei nok, men kunne vært en bedre avsluttende bok på en så utrolig bra serie bøker...

Gjensyn med Lisbeth Salander

Dette var siste bok i serien. Det kommer til å bli litt tommere etter at Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander ikke lenger er i livet mitt.