Inferno (ebok) av Dan Brown
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Dan Brown (forfatter)

Inferno (Robert Langdon #4) ebok

249,-
Gjennom verdenssuksesser som "Da Vinci-koden", "Engler og demoner" og "Det tapte symbol" har Dan Brown bevist sin unike teft for å skape fascinerende og spenningsfylte universet spekket av av historie, hemmeligheter, kunst, koder og symboler. Med "Inferno" gjør han det igjen, og mer nervepirrende enn noen sinne. I hjertet av Italia trekkes ikonografen Robert Langdon inn i en spennende verden som sentreres rundt et av historiens mest fascinerende, mørke og mystiske litterære mesterverk - Dantes …
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Dan Brown (forfatter), Sverre Knudsen (oversetter)
Forlag Bazar
Utgitt 14 mai 2013
Lengde 541 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788280875839
Gjennom verdenssuksesser som "Da Vinci-koden", "Engler og demoner" og "Det tapte symbol" har Dan Brown bevist sin unike teft for å skape fascinerende og spenningsfylte universet spekket av av historie, hemmeligheter, kunst, koder og symboler. Med "Inferno" gjør han det igjen, og mer nervepirrende enn noen sinne. I hjertet av Italia trekkes ikonografen Robert Langdon inn i en spennende verden som sentreres rundt et av historiens mest fascinerende, mørke og mystiske litterære mesterverk - Dantes "Inferno". Langdon settes opp mot en skremmende motstander og slåss med koder og symboler som fører ham dypt inn i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avansert vitenskap.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En ny vri av DaVinci koden

Relativt forutsigbar for de som har lest "Engler og Demoner" og "DaVinci koden". Noen interessante twists her og der, men syns generelt sett de er litt fantasiløse og kjedelige. På tide at Dan Brown kommer seg videre og lar Robert Langdon hvile en god stund nå.