Jentene fra balletten (ebok) av Monika N. Yndestad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Monika N. Yndestad (forfatter)

Jentene fra balletten (Alice Bratt #1) ebok

249,-
(2)
Vinner av Maurits Hansen-prisen for beste krimdebut Femten år gamle Mina er i ferd med å ødelegge seg selv. Ingen skjønner at det under Minas atferd ligger en farlig historie. Krimjournalisten Alice Bratt leter rundt i Bergen etter «jenter fra balletten». Dette er vellykkede jenter som endrer adferd over natten. Da Mina tar kontakt med journalisten utløses et drama som er større og langt styggere enn noen av dem hadde tenkt. Jentene fra balletten er den første boken om BA-journalist Alice Bra…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Monika N. Yndestad (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 6 februar 2019
Lengde 315 sider
Sjanger Krim
Serie Alice Bratt
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202623289
Vinner av Maurits Hansen-prisen for beste krimdebut Femten år gamle Mina er i ferd med å ødelegge seg selv. Ingen skjønner at det under Minas atferd ligger en farlig historie. Krimjournalisten Alice Bratt leter rundt i Bergen etter «jenter fra balletten». Dette er vellykkede jenter som endrer adferd over natten. Da Mina tar kontakt med journalisten utløses et drama som er større og langt styggere enn noen av dem hadde tenkt. Jentene fra balletten er den første boken om BA-journalist Alice Bratt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Drivende og spennende

Hvor har jeg vært som ikke har fått med meg bøkene med Alice Bratt som etterforskende journalist.... Ser frem til flere bøker med henne. .

Veldig bra skrevet

Bra og spennende bok, denne slet jeg med å legge fra meg - så den ble lest ut på en dag. Forfatteren skriver på en god måte som gjør det lett å holde tråden.