Kastanjemannen (ebok) av Søren Sveistrup
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Søren Sveistrup (forfatter)

Kastanjemannen ebok

199,-
Forfatteren av den danske TV-serien Forbrytelsen, Søren Sveistrup, er klar med sin første spenningsroman. I en av Københavns forsteder gjør politiet et uhyggelig funn. En yngre kvinne er drept og etterlatt på en lekeplass. Den ene hånden hennes er skåret av. Over henne henger en liten kastanjemann. Den unge etterforskeren Naia Thulin settes på saken. Som makker får hun den utbrente etterforskeren Mark Hess. Han er nettopp blitt sendt hjem fra Europols hovedkvarter i Haag. Snart oppdager de at …
Ebok 199,- Lydbok 379,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Søren Sveistrup (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 19 oktober 2018
Lengde 507 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205520387
Forfatteren av den danske TV-serien Forbrytelsen, Søren Sveistrup, er klar med sin første spenningsroman. I en av Københavns forsteder gjør politiet et uhyggelig funn. En yngre kvinne er drept og etterlatt på en lekeplass. Den ene hånden hennes er skåret av. Over henne henger en liten kastanjemann. Den unge etterforskeren Naia Thulin settes på saken. Som makker får hun den utbrente etterforskeren Mark Hess. Han er nettopp blitt sendt hjem fra Europols hovedkvarter i Haag. Snart oppdager de at den lille kastanjemannen har et fingeravtrykk fra en jente, som politiet tror er blitt drept. Sosialminister Rosa Hartungs datter, som forsvant ett år tidligere. En mann har tilstått drapet på jenta, og saken regnes for oppklart. Kort tid etter blir enda en kvinne funnet drept. På stedet finner politiet en ny kastanjemann, som også har fingeravtrykk fra den savnede jenta. Thulin og Hess leter nå etter en sammenheng mellom sosialministerens forsvunne datter og de myrdede kvinnene. Drapene skaper angst over hele landet. Thulin og Hess kjemper mot tiden, de frykter at morderen har en plan og at flere liv står i fare. «Nifs krim. Skaperen av TV-serien Forbrytelsen skriver også godt i bokformat.» Elin Brend Bjørhei, VG «Kastanjemannen har blitt en demonstrasjon av hvordan en roman av dette slaget skal sys sammen. Resultatet er vanvittig spennende!» Ingvar Ambjørnsen, Dagbladet «..., Kastanjemannen kan bli høstens mest spennende krimsuksess. Sitrende, hoderystende, spennende krim.» Asbjørn Slettemark, A-magasinet «Sveistrup er en dreven plotbygger med evne til å overraske og med godt utviklet sans for tempopreget spenning og action.» Leif Gjerstad, BOK365 «Kastanjemannen er en spennende fortelling.» Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen «Kastanjemannen er en helstøpt kriminalroman. Kan kun anbefales på det sterkeste.» Beate Ellingsen, Heartart bok blog «En perfekt krim!» Liv Lysaker, LO Media «Her er tempo, driv og spenning til siste side, ...» TARA ?5 av 6 stjerner?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

For grov

meget bra krim

Veldig spennende, kan anbefales på det sterkeste

En av de aller beste i sitt slag!😊

wow

for en vanvittig spennende og grufull krim. Jeg kunne ikke stoppe og lese for da var jeg redd for at flere skulle dø, måtte lese den ut med en gang slik at denne forferdelige morderen ble tatt.

Spennende krim!

Kastanjemannen var spennende fra første side, og jeg slukte boken. Jeg gleder meg til å lese flere bøker fra Søren Sveistrup.

Kastanjemannen

Utrolig spennende fra første side

Kastanjemannen

Kjempespennede fra første til siste side

Veldig bra og spennende. Kan anbefales

Herlig!

Fartsfull, spennende og fæl med god vri!