Marokkaneren (ebok) av Rune Angell-Jacobsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Rune Angell-Jacobsen (forfatter)

Marokkaneren (Abel Eik #4) ebok

89,-
(1)
Dette er den fjerde boka med Abel Eik. Et anonymt tips om et brutalt drap på en nordmann fører AbelEik og Bente Figen til ferieparadiset Gran Alacant. Mye tyder på at dendrepte hadde viktige opplysninger om et lokalt terrornettverk.Spansk politi, ledet av skjønnheten Maria Lopez, er satt på den kompleksesaken. I sin intense jakt på morderen foretar Abel Eik uoffisielleundersøkelser og blir etter hvert selv mistenkt for drapet. Da flere likdukker opp, innser den spanske etterforskningslederen at…
Ebok 89,- Lydbok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Rune Angell-Jacobsen (forfatter)
Utgitt 23 august 2021
Lengde 287 sider
Sjanger Krim
Serie Abel Eik
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234702693
Dette er den fjerde boka med Abel Eik. Et anonymt tips om et brutalt drap på en nordmann fører AbelEik og Bente Figen til ferieparadiset Gran Alacant. Mye tyder på at dendrepte hadde viktige opplysninger om et lokalt terrornettverk.Spansk politi, ledet av skjønnheten Maria Lopez, er satt på den kompleksesaken. I sin intense jakt på morderen foretar Abel Eik uoffisielleundersøkelser og blir etter hvert selv mistenkt for drapet. Da flere likdukker opp, innser den spanske etterforskningslederen at hun kanskjetrenger hjelp av nordmennene likevel.Brått kjemper de alle en kamp mot klokken: El Marroquí er mannen demå finne. Dersom terroristen når målet sitt, vil flere hundre menneskelivgå tapt. Men hvem er El Marroquí, hvordan skal de finne ham, og kan han stoppes i tide? Marokkaneren er den fjerde fartsfylte thrilleren om den norske krimhelten Abel Eik.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Les!!

Denne serien er helt fantastisk. Det er akkurat som å se en actionfilm. Du har å glede deg til. Anbefaler å begynne med nr 1, selv om du kan lese bøkene uavhengig av hverandre.