Menneske uten hund (ebok) av Håkan Nesser
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Håkan Nesser (forfatter)

Menneske uten hund (Gunnar Barbarotti #1) ebok

199,-
(4)
Dette er den første boken med kriminalbetjent Gunnar Barbarotti. Det er desember i Kymlinge. Familien Hermansson samles for å feire 105-årsdag: Pappa Karl-Erik fyller 65, den eldste datteren Ebba fyller 40. Men ingenting går som planlagt. Natten før den store dagen forsvinner Robert, sønnen i familien. Neste natt forsvinner Ebbas sønn Henrik. Er det tilfeldig at to mennesker fra samme familie forsvinner med ett døgns mellomrom? Finnes det en sammenheng? For å løse gåten med hva som hendte disse…
Ebok 199,- Lydbok 379,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Håkan Nesser (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 20 februar 2018
Lengde 440 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205515109
Dette er den første boken med kriminalbetjent Gunnar Barbarotti. Det er desember i Kymlinge. Familien Hermansson samles for å feire 105-årsdag: Pappa Karl-Erik fyller 65, den eldste datteren Ebba fyller 40. Men ingenting går som planlagt. Natten før den store dagen forsvinner Robert, sønnen i familien. Neste natt forsvinner Ebbas sønn Henrik. Er det tilfeldig at to mennesker fra samme familie forsvinner med ett døgns mellomrom? Finnes det en sammenheng? For å løse gåten med hva som hendte disse desembernettene, må Gunnar Barbarotti avdekke mørke hemmeligheter i en familie som viser seg å være ganske dysfunksjonell.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Oppleser med ulyd.

Hvis man ønsker å lese en typisk instant-gratification type kriminalroman der overfladisk action tråkker febrilsk fram over den klisjeen verre enn den andre, er ikke denne boken det rette. Hvis man derimot er forberedt på å vri seg i en blanding av fryd og ubehag over en kompleks, men også menneskekjær innsikt, intelligens og forståelse er denne boken midt i blinken. Det er et sjeldent mesterlig verk i denne sjangeren, både med henhold til oppbygning, språk, karakterutvikling, plott og spenning. En kriminalforfatter i klasse for seg selv.