Mørke hjerter - kriminalroman (ebok) av Hanne Kristin Rohde
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Hanne Kristin Rohde (forfatter)

Mørke hjerter (Wilma Lind #1) ebok

199,-
Den unge juristen Wilma har nettopp begynt i jobben som leder i Seksjon for Volds- og seksualforbrytelser. Hun er stappfull av entusiasme og pågangsmot, og møter opp hundre prosent motivert for innsats. En serieovergriper herjer i Oslos gater, og Wilma og hennes kolleger kastes rett ut i etterforskningen. Det blir en kamp mot klokken: Når vil han slå til igjen? Samtidig meldes tre unge, georgiske jenter savnet over hele Europa. Det skal vise seg at sakene har mer til felles enn starten av ette…
Ebok 199,- Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Undertittel kriminalroman
Forfattere Hanne Kristin Rohde (forfatter)
Forlag Kagge
Utgitt 3 februar 2014
Lengde 351 sider
Sjanger Krim
Serie Wilma Lind
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248914778
Den unge juristen Wilma har nettopp begynt i jobben som leder i Seksjon for Volds- og seksualforbrytelser. Hun er stappfull av entusiasme og pågangsmot, og møter opp hundre prosent motivert for innsats. En serieovergriper herjer i Oslos gater, og Wilma og hennes kolleger kastes rett ut i etterforskningen. Det blir en kamp mot klokken: Når vil han slå til igjen? Samtidig meldes tre unge, georgiske jenter savnet over hele Europa. Det skal vise seg at sakene har mer til felles enn starten av etterforskningen gir inntrykk av. I sin debutroman undersøker Hanne Kristin Rohde hva som skjer når et menneske blir satt i et krysspress mellom ansvar for oppklaring av svært alvorlig kriminalitet og samtidig må hamle opp med steinalderledelse.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Triste saker

Jeg har mye til overs for Rohde, men dessverre ble denne boka, for meg, kjedelig og uinspirerende. Direkte dårlig var det ikke, men det var ingenting som grep meg til historien, jeg fikk ingen følelse eller empati med karakterene, det var ingen spenning som trakk meg inn i verdenen som handlingen foregår i. Har hørt mye krim på lydbok over det siste året - noe har vært veldig bra, noe middels, og nå fant jeg også noe som ikke falt i smak hos meg.