Mørket imellom oss (ebok) av Molly Börjlind
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Molly Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter)

Mørket imellom oss ebok

149,-
(3)
Psykologisk spenningsroman om en families mørke hemmeligheter. En vindfull dag i oktober overrasker den 25-årige Emma familien sin på landstedet deres i den stockholmske skjærgården. Hun vil finne ut av hva som egentlig hendte da lillebroren Robin forsvant da de var små. Han er antatt druknet, men kroppen ble aldri funnet. Savnet av broren plager henne voldsomt. For å få orden på sitt eget liv trenger Emma å få klarhet i hva som skjedde. Foreldrene svarer unngående på spørsmålene hennes. Moren…
Ebok 149,- Lydbok 379,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Molly Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Dorthe Erichsen (oversetter), Dorthe E. Erichsen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 25 april 2022
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205539037
Psykologisk spenningsroman om en families mørke hemmeligheter. En vindfull dag i oktober overrasker den 25-årige Emma familien sin på landstedet deres i den stockholmske skjærgården. Hun vil finne ut av hva som egentlig hendte da lillebroren Robin forsvant da de var små. Han er antatt druknet, men kroppen ble aldri funnet. Savnet av broren plager henne voldsomt. For å få orden på sitt eget liv trenger Emma å få klarhet i hva som skjedde. Foreldrene svarer unngående på spørsmålene hennes. Moren er følelseskald, foreldrene krangler, og det en gang så flotte sommerhuset er i forfall. Den nærmeste naboen er en kunstner som holder til i et gammelt fyrtårn. Da Emma besøker ham i atelieret hans, finner hun et akvarellbilde av to lekende barn. Bildet er veldig detaljert, og hun ser at det er henne selv og broren Robin fra den dagen han forsvant.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

For en drittbok!

Ikke les denne.