Natriumklorid (ebok) av Jussi Adler-Olsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jussi Adler-Olsen (forfatter)

Natriumklorid (Avdeling Q #9) ebok

189,-
TERNINGKAST 5 – Elin Brend Bjørhei, VG. Drapssjef Marcus Jacobsen møter sin beste etterforsker, Carl Mørck, i forbindelse med en gammel sak som fortsatt plager ham. Et hjerteskjærende selvmord gjenåpner etterforskningen, og snart står Avdeling Q overfor et skummelt flettverk av saker som vokser mellom hendene på dem. Dødsfallene til flere prominente personer tolkes som ulykker eller selvmord, men når Avdeling Q ser nærmere på dem, peker et ufattelig mønster mot noe langt mer alvorlig, og alt t…
Ebok 189,- Lydbok 189,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jussi Adler-Olsen (forfatter), Erik Krogstad (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 30 mai 2022
Lengde 472 sider
Sjanger Krim
Serie Avdeling Q
Nummer i serie 9
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203392924
TERNINGKAST 5 – Elin Brend Bjørhei, VG. Drapssjef Marcus Jacobsen møter sin beste etterforsker, Carl Mørck, i forbindelse med en gammel sak som fortsatt plager ham. Et hjerteskjærende selvmord gjenåpner etterforskningen, og snart står Avdeling Q overfor et skummelt flettverk av saker som vokser mellom hendene på dem. Dødsfallene til flere prominente personer tolkes som ulykker eller selvmord, men når Avdeling Q ser nærmere på dem, peker et ufattelig mønster mot noe langt mer alvorlig, og alt tyder på at en annen utvalgt person snart vil dø. I kamp mot tiden og de plagsomme koronarestriksjonene tar Avdeling Q, med sedvanlig samhold og humor, opp en hard kamp for å forhindre flere dødsfall. Og samtidig bukter en helt annen sak fra fortiden mot Carl, som en kvelerslange som endelig har været sitt bytte. Natriumklorid er den niende boka i serien om Avdeling Q. «Natriumklorid har alt det som utgjør en god seriemorderthriller: En spennende handling som skyter fart fra første side. Interessante karakterer og en nærmest overjordisk skurk som hele tiden ligger et skritt foran politiet. Effektive kapitler som gjerne avsluttes med cliffhangere, og et kappløp mot tiden.» Elin Brend Bjørhei, VG (Terningkast 5)
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ikke den aller beste men god. Må jo få svar på hvordan det går videre med Karl & vi

Cliffhanger!!

Boken var som alltid fra denne forfatteren kjempegod. MEN….. teit slutt. Liker ikke bøker med en sånn cliffhanger-slutt. Håper virkelig at neste bok kommer kjapt.

Utrulig kjedelig

Kjedelig bok Ikke på høyde med Adlers tidligere.... en skuffelse.

W

Som vanlig veldig bra👍😊🥂🍾

Noe galt med slutten, det var ingen skutt.

God bok!

Det må jo komme en bok til. Kan jo ikke slutte sånn..,