Noen vet (ebok) av Trude Teige
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Trude Teige (forfatter)

Noen vet (Kajsa Coren #1) ebok

149,-
Dette er beretningen om et uønsket barns brutale hevn. Et eldre ektepar blir funnet drept på en gård i Asker. Kajsa Coren, politisk journalist i Kanal 4, blir sendt til åstedet. Egentlig arbeider hun med å avdekke en av velferdsstatens største skandaler etter krigen: Omsorgssvikt og overgrep mot barn på barnehjem og spesialskoler. Hun sitter på informasjon som tyder på at sannheten om alle overgrepene langt fra er kommet frem. Litt etter litt begynner Kajsa å forstå at det er en sammenheng mel…
Ebok 149,- Lydbok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Trude Teige (forfatter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 1 april 2011
Lengde 284 sider
Sjanger Krim
Serie Kajsa Coren
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203197772
Dette er beretningen om et uønsket barns brutale hevn. Et eldre ektepar blir funnet drept på en gård i Asker. Kajsa Coren, politisk journalist i Kanal 4, blir sendt til åstedet. Egentlig arbeider hun med å avdekke en av velferdsstatens største skandaler etter krigen: Omsorgssvikt og overgrep mot barn på barnehjem og spesialskoler. Hun sitter på informasjon som tyder på at sannheten om alle overgrepene langt fra er kommet frem. Litt etter litt begynner Kajsa å forstå at det er en sammenheng mellom drapet på ekteparet og barnehjemsskandalen, og hun føler at hun er på sporet av et skup. Samtidig befinner drapsmannen seg mye nærmere enn hun aner.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Grei nok. Begynte sånn noenlunde, men slutten ble veldig forutsigbar og kjedelig, og det inkluderer reaksjonene og oppførselen til alle karakterene. Kajsa var også litt for perfekt - alle beundrer henne, bortsett fra at hun drikker for mye vin, huff og huff. Hun kjemper for rettferdighet, barn, eldre, blabla. Det hjelper heller ikke at hovedoppleseren høres ut som om de leser en historie for barn, og dessverre leser de også de andre bøkene i serien. Det orker jeg bare ikke å irritere meg over, så det blir slutt med denne boken.

Veldig bra å spennende