Rød stjerne - thriller (ebok) av Ørjan N. Karlsson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
229,-
(2)
TERNINGKAST 5 – Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen. "Ørjan N. Karlssons RØD STJERNE en hyperaktuell spenningsroman." (terning 5), Tønsbergs blad 1. januar: Norge blir medlem av FNs sikkerhetsråd. Fem uker senere blir Monrad Foyn, Norges ambassadør til FN, funnet død i sin residens i New York. På Svalbard gjør det norske politiet en sjokkerende oppdagelse da likene av to russiske spesialsoldater blir funnet utenfor en omstridt radarstasjon. Er det en sammenheng mellom de to sakene? Ida Vinterdal…
Ebok 229,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Undertittel thriller
Forfattere Ørjan N. Karlsson (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 30 juni 2021
Lengde 370 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205546141
TERNINGKAST 5 – Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen. "Ørjan N. Karlssons RØD STJERNE en hyperaktuell spenningsroman." (terning 5), Tønsbergs blad

1. januar: Norge blir medlem av FNs sikkerhetsråd. Fem uker senere blir Monrad Foyn, Norges ambassadør til FN, funnet død i sin residens i New York.
På Svalbard gjør det norske politiet en sjokkerende oppdagelse da likene av to russiske spesialsoldater blir funnet utenfor en omstridt radarstasjon.
Er det en sammenheng mellom de to sakene? Ida Vinterdal, lagfører i spesialstyrken Gruppe Alpha, som sendes til Svalbard for å assistere politiet, tror det er det. Noen er i alle fall villig til å ta i bruk alle midler for å holde sannheten skjult.

I den første boken om Ida Vinterdal, Hvit armada (2019), holdt hun og Gruppe Alpha russerne unna, i Blå storm (2020) forhindret de et russisk terroranslag mot Oslo. I Rød Stjerne står Ida Vinterdal overfor avsløringen av en sannhet som kan få enorme konsekvenser for Norge og nordområdene.

terningkast5_logo_logo

«DE BESTE thrillerne er de som fanger hele eller deler av virkeligheten. Dette gjør Ørjan N. Karlsson i sine bøker der Ida Vinterdal, lagføreren i den norske spesialstyrke Gruppe Alpha, er den sentrale hovedaktøren.»
Finn Senstad, Tønsbergs blad

terningkast5_logo_logo

«Den som vil ha spenning og internasjonale forviklinger i sommervarmen får det til fulle på 370 sider i Rød stjerne av Ørjan N. Karlsson.» 
Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen

terningkast5_logo_logo

«Forfatteren har skrevet en av årets så langt beste spenningsromaner. Dette er noen nær den perfekte sommerlesning.»
Ørjan Greiff Johnsen, Adressavisa

terningkast5_logo_logo
terningkast6_logo

Randaberg 24
Kjell Magne Gjøræter, bokblogger

terningkast6_logo

Ernst Stenberg, bokblogger

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering