Sølvmyntene (ebok) av Tom Egeland
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tom Egeland (forfatter)

Sølvmyntene (Bjørn Beltø #9) ebok

69,- Veil. pris: 129,-Spar: 60,-
TERNINGKAST 5 – Tor Hammerø, Nettavisen. Endelig er Bjørn Beltø tilbake og han er i storform! 30 sølvmynter og et forræderi. Et 2000 år gammelt brev skrevet av Pontius Pilatus forsvinner under dramatiske omstendigheter. Arkeolog Bjørn Beltø får det farlige oppdraget med å finne brevet. Et brev og en dødelig gåte. Hva skjedde da Judas forrådte Jesus? Og hva var Pilatus' rolle i dramaet? I jakten på fortidens gåter avdekker Beltø sensasjonelle hemmeligheter. Et mysterium og en histori…
Ebok 69,- Lydbok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Tom Egeland (forfatter)
Utgitt 19 mai 2021
Lengde 394 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 9
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284191188
TERNINGKAST 5 – Tor Hammerø, Nettavisen. Endelig er Bjørn Beltø tilbake og han er i storform! 30 sølvmynter og et forræderi. Et 2000 år gammelt brev skrevet av Pontius Pilatus forsvinner under dramatiske omstendigheter. Arkeolog Bjørn Beltø får det farlige oppdraget med å finne brevet. Et brev og en dødelig gåte. Hva skjedde da Judas forrådte Jesus? Og hva var Pilatus' rolle i dramaet? I jakten på fortidens gåter avdekker Beltø sensasjonelle hemmeligheter. Et mysterium og en historisk sensasjon. Samtidig blir Bjørn Beltø også konfrontert med et mysterium som har rot i hans egen fortid. En thriller fra forfatteren bak den populære Bjørn Beltø-serien, som har solgt i millionopplag over hele verden. Sølvmyntene er bok ni i serien.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra bok

Sed3s

Knallbra bok! Spennende og bra driv, med mange overraskelser. Men oppleseren her er skikkelig irriterende. Han leser så overdramatisk og med merkelige endinger. Leser «Ponsius» isteden for Pontius hele boken.

Liker veldig godt Beltø-bøkene så dette ble en skuffelse…

50