Tolv utemte hester - en Hanne Wilhelmsen-roman (ebok) av Anne Holt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anne Holt (forfatter)

Tolv utemte hester (Hanne Wilhelmsen #12) ebok

129,- Veil. pris: 229,-Spar: 100,-
(5)
TERNINGKAST 5 - Cathrine Krøger, Dagbladet. Ny Hanne Wilhelmsen-krim! Hanne Wilhelmsens liv er i ferd med å gå i oppløsning. Kona Nefis har forlatt henne og tatt deres felles datter Ida med seg. Da ett av de få menneskene Hanne bryr seg om her i verden i tillegg blir brutalt drept, må hun kjempe for både å redde familien og løse en drapssak viktigere enn noen hun tidligere har vært borti. I kamp med egne destruktive krefter og tanker blir…
Ebok 129,- Lydbok 159,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en Hanne Wilhelmsen-roman
Forfattere Anne Holt (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 10 august 2023
Lengde 458 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 12
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205566163
TERNINGKAST 5 - Cathrine Krøger, Dagbladet.

Ny Hanne Wilhelmsen-krim!

Hanne Wilhelmsens liv er i ferd med å gå i oppløsning. Kona Nefis har forlatt henne og tatt deres felles datter Ida med seg. Da ett av de få menneskene Hanne bryr seg om her i verden i tillegg blir brutalt drept, må hun kjempe for både å redde familien og løse en drapssak viktigere enn noen hun tidligere har vært borti. I kamp med egne destruktive krefter og tanker blir hun ledet inn i et dystert landskap av hat, forakt og overgrep, der det også viser seg at en rekke uforklarlige graviditeter er en del av et større, skremmende hele. Søvnløs og desperat arbeider Hanne døgnet rundt, og finner til slutt en sannhet som ikke er til å leve med. For noen.

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk!

Der, ja…..knallbra bok. IKKE begynn å lese den om kvelden. Jeg klarte iallefall ikke å legge den fra meg. Beste boken om Hanne Wilhelmsen så langt.