Tre minutter (ebok) av Roslund & Hellström
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Roslund & Hellström (forfatter), Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter)

Tre minutter (Ewert Grens #7) ebok

229,-
Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikanerne å infiltrere den samme kokainmafiaen. Da en amerikansk politiker blir kidnappet og ført inn i Amazonas, kommer Hoffmann i en skvis. Begge sider krever hans lojalitet. Begge sider dømmer ham til døden. Han trenger hjelp - og får det fra uventet ho…
Ebok 229,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Roslund & Hellström (forfatter), Anders Roslund (forfatter), Einar Blomgren (oversetter), Börge Hellström (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 2 juni 2016
Lengde 555 sider
Sjanger Krim
Serie Ewert Grens
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202508784
Piet Hoffmann har rømt fra en livstidsstraff og en dødsdom utstedt av polsk mafia, og bor nå i Colombia under falsk identitet. For å overleve tar han tjeneste som torpedo for colombianske kokainsmuglere - samtidig som han får i oppdrag av amerikanerne å infiltrere den samme kokainmafiaen. Da en amerikansk politiker blir kidnappet og ført inn i Amazonas, kommer Hoffmann i en skvis. Begge sider krever hans lojalitet. Begge sider dømmer ham til døden. Han trenger hjelp - og får det fra uventet hold.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En av de beste bøkene så langt i denne serien, og en av de bedre krimbøkene jeg har lest. God og detaljert fortellerstil, meget bra plott.