X (ebok) av Pascal Engman
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
129,- Veil. pris: 229,-Spar: 100,-
(5)
TERNINGKAST 6 - Sindre Hovdenakk, VG. «Om det noen gang blir satt opp et kurs for å lære å skrive en pageturner, er det Pascal Engman som skal forelese.» Göteborgsposten En drept fotballfrue i en luksusvilla. En ung gutt fra en belastet bydel med en fremtid som idrettsstjerne. En utstøtt barneskolelærer som drømmer om å bli sett for den hun er. Historiene til disse tre veves sammen til et fartsfylt drama og et umulig regnestykke. N&…
Ebok 129,- Lydbok 189,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Pascal Engman (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 14 juli 2023
Lengde 575 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205583399
TERNINGKAST 6 - Sindre Hovdenakk, VG.

«Om det noen gang blir satt opp et kurs for å lære å skrive en pageturner, er det Pascal Engman som skal forelese.» Göteborgsposten

En drept fotballfrue i en luksusvilla. En ung gutt fra en belastet bydel med en fremtid som idrettsstjerne. En utstøtt barneskolelærer som drømmer om å bli sett for den hun er. Historiene til disse tre veves sammen til et fartsfylt drama og et umulig regnestykke. Nå må politietterforsker Vanessa Frank finne den ukjente x-faktoren før det er for sent.

Sports- og spillindustrien har eksplodert. Men utenfor de lovlige spillselskapene finnes det et svart marked der store pengetransaksjoner finner sted gjennom kampfiksing, vold og korrupsjon.

X er en urovekkende reise inn i de kriminelle nettverkenes verden. Sportsindustrien er en industri der pengene flyter og en fotballproff kan tjene milliarder. Basert på grundig research har Pascal Engman skapt en fiktiv spenningsroman om det hensynsløse spillet i kulissene, der han utforsker menneskets sterkeste drivkrefter.

 

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Snedig plot

Real pageturner!

Nok en suveren pageturner fra Pascal Engman! Slår knockout på TV-serier i driv og spenning.