En sommer med Proust (ebok) av Laura El Makki
Legg til i ønskeliste
Laura El Makki (forfatter), Antoine Compagnon (forfatter), Raphaël Enthoven (forfatter), Michel Erman (forfatter), Adrien Goetz (forfatter), Nicolas Grimaldi (forfatter), Julia Kristeva (forfatter), Jérome Prieur (forfatter), Jean-Yves Tadié (forfatter)

En sommer med Proust (Sommer essays) ebok

169,-
"På sporet av den tapte tid" er en av litteraturhistoriens største klassikere - et verk hvor Marcel Proust ønsket at leseren skulle kunne «lese seg selv». En sommer med Proust, er også en invitasjon til leseren om å gå i dybden av seg selv, nettopp ved å tilbringe sommeren i møte med Marcel Prousts litterære univers. Forfatterne av denne lille boken - som på hver sin måte viser vei inn i "På sporet av den tapte tid" - er alle anerkjente forfattere som har tilbrakt deler av sine liv til å studer…
Ebok 169,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Laura El Makki (forfatter), Antoine Compagnon (forfatter), Raphaël Enthoven (forfatter), Michel Erman (forfatter), Adrien Goetz (forfatter), Nicolas Grimaldi (forfatter), Julia Kristeva (forfatter), Jérome Prieur (forfatter), Jean-Yves Tadié (forfatter), Agnete Øye (oversetter)
Forlag Solum
Utgitt 3 mai 2016
Lengde 255 sider
Sjanger Kunst og kultur, Biografier, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256019113
"På sporet av den tapte tid" er en av litteraturhistoriens største klassikere - et verk hvor Marcel Proust ønsket at leseren skulle kunne «lese seg selv». En sommer med Proust, er også en invitasjon til leseren om å gå i dybden av seg selv, nettopp ved å tilbringe sommeren i møte med Marcel Prousts litterære univers. Forfatterne av denne lille boken - som på hver sin måte viser vei inn i "På sporet av den tapte tid" - er alle anerkjente forfattere som har tilbrakt deler av sine liv til å studere Prousts mesterverk; med stor beundring for verket skriver de om sine personlige møter med de grunnleggende spørsmålene som romanen stiller: Hva er kjærlighet? Er det mulig å fastholde fortiden? Er det i det hele tatt mulig å kjenne et annet menneske? "En sommer med Proust" er oppfølgeren til den internasjonale bestselgeren "En sommer med Montaigne", som ble både en kritiker- og publikumsfavoritt da den kom ut i Norge sommeren 2015; begge var opprinnelig oppført som radiofølje.tonger på den franske radio.kanalen France Inter.