Musikkens magi - om demenskoret, livsglede og sangens kraft (ebok) av Kim Wigaard Johansen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kim Wigaard Johansen (forfatter), Erik Eikehaug (forfatter)

Musikkens magi ebok

169,- Veil. pris: 299,-Spar: 130,-
Musikken binder oss mennesker sammen, skaper livsglede og vekker minner. Musikk trøster, setter oss i godt humør og beriker livet – nettopp det er musikkens magi. I denne boken deler Demenskoret-dirigent Kim Wigaard Johansen raust fra sitt eget liv med musikken, om hvordan det å ta sangtimer og lære seg å spille piano ble veien til musikkutdannelse, en gryende musikkarriere og et liv fylt av musikk – noe som alltid har vært hans store drø…
Ebok 169,- Lydbok 179,-

Andre har også kjøpt

Undertittel om demenskoret, livsglede og sangens kraft
Forfattere Kim Wigaard Johansen (forfatter), Erik Eikehaug (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 18 oktober 2023
Lengde 236 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Kunst og kultur, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205592490

Musikken binder oss mennesker sammen, skaper livsglede og vekker minner. Musikk trøster, setter oss i godt humør og beriker livet – nettopp det er musikkens magi.

I denne boken deler Demenskoret-dirigent Kim Wigaard Johansen raust fra sitt eget liv med musikken, om hvordan det å ta sangtimer og lære seg å spille piano ble veien til musikkutdannelse, en gryende musikkarriere og et liv fylt av musikk – noe som alltid har vært hans store drøm. Han forteller også den sterke historien om hvordan det var miste ham som ga ham musikkgleden – nemlig faren. Da Kims far ble rammet av demenssykdom fikk det tragiske konsekvenser for ham selv og hans nære familie, men kjærligheten mellom far og sønn tålte også de vanskelige årene.

Da NRK ville lage TV-serien om Demenskoret visste Kim at han ønsket seg jobben som dirigent. Serien har rørt ved manges hjerter, og har fått tårene til å trille hos både deltakere, pårørende og ikke minst TV-seere.