Shakespeares sonetter (ebok) av William Shakespeare
Legg til i ønskeliste
William Shakespeare (forfatter)

Shakespeares sonetter ebok

69,-
(1)
Shakespeares sonetter er en samling personlige dikt om glede og sorg, tro og tvil, tid og evighet, kjærlighet og sjalusi. Her røper dikteren mer om seg selv enn i noen av sine skuespill. Han lovpriser vekselvis den unge mannen (my lovely boy) og den mørke damen (The Dark Lady), som også forfører hans venn. Dessuten raljerer han over en annen dikters forsøk på å oppnå yndlingens gunst. I denne kryssild av følelser skriver Shakespeare noen av sine vakreste kjærlighetsdikt. Nils R Ringdal (f 1939)…
Ebok 69,-

Andre har også kjøpt

Forfattere William Shakespeare (forfatter), Nils Ringdal (oversetter), Nils R. Ringdal (oversetter), Nils R. Ringdal (annet)
Utgitt 21 mars 2012
Sjanger Lyrikk og dramatikk, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788299895002
Shakespeares sonetter er en samling personlige dikt om glede og sorg, tro og tvil, tid og evighet, kjærlighet og sjalusi. Her røper dikteren mer om seg selv enn i noen av sine skuespill. Han lovpriser vekselvis den unge mannen (my lovely boy) og den mørke damen (The Dark Lady), som også forfører hans venn. Dessuten raljerer han over en annen dikters forsøk på å oppnå yndlingens gunst. I denne kryssild av følelser skriver Shakespeare noen av sine vakreste kjærlighetsdikt. Nils R Ringdal (f 1939) er journalist og forfatter og har gitt ut flere bøker. Som pensjonist etter mangeårig ansettelse i NRK bestemte han seg for å lage en komplett oversettelse av Shakespeares sonetter. På den måten holder han ånd og hånd i vigør.