Suppe på en spiker - Middager og vin på budsjett - med de beste anbefalingene fra VGs vinekspert (ebok) av Sara Døscher
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sara Døscher (forfatter), Klaus Døscher (forfatter)

Suppe på en spiker ebok

299,-
Har du lyst til å lage skikkelig gode middager som ikke koster skjorta. Ta en titt på disse oppskriftene og prøv dem, du kommer til å bli overrasket når du smaker middagene! Lær å handle smartere og unngå å kaste mat så er mange penger spart! Når prisene stiger, rentene biter og havregrøten truer i det fjerne. Ikke gi opp, hjelpen er på vei. Det er nemlig fullt mulig å spise som en konge uten at det samtidig koster skjorta. I denne boken viser forfatterne deg hvordan du kan lage en rekke skikk…
Ebok 299,-

Andre har også kjøpt

Undertittel Middager og vin på budsjett - med de beste anbefalingene fra VGs vinekspert
Forfattere Sara Døscher (forfatter), Klaus Døscher (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 19 januar 2024
Lengde 183 sider
Sjanger Mat og drikke, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205598683
Har du lyst til å lage skikkelig gode middager som ikke koster skjorta. Ta en titt på disse oppskriftene og prøv dem, du kommer til å bli overrasket når du smaker middagene! Lær å handle smartere og unngå å kaste mat så er mange penger spart! Når prisene stiger, rentene biter og havregrøten truer i det fjerne. Ikke gi opp, hjelpen er på vei. Det er nemlig fullt mulig å spise som en konge uten at det samtidig koster skjorta. I denne boken viser forfatterne deg hvordan du kan lage en rekke skikkelige gode, men rimelige middager. Det finnes en hel rekke billige og alminnelige råvarer som faktisk innehar fantastiske kulinariske kvaliteter. I jakten på det eksklusive og sjeldne overser vi kjøleskapets hverdagshelter. Billige kjøttstykker som, med litt ekstra tid, blir så møre og saftige at de nærmest smelter på tunga. Rotfrukter i alle regnbuens farger. Nydampede blåskjell. stekt sei, spinat, løk, epler, nybakt brød. Og hermetikk! Ja, hermetikk. Brukt riktig er alt dette virkelige delikatesser som du kan unne deg en hvilken som helst tirsdag. Så bla om, bli mett, spar penger. PS. du får også utvalgte vintips på budsjett fra VGs vin-Sara Sara Døscher er VGs faste vinskribent, med over 20 års erfaring som sommelier, forfatter og foredragsholder. Dette er hennes sjette bok. Klaus Døscher er matentusiast og hobbykokk.Dette er hans tredje kokebok sammen med Sara.