Legg til i ønskeliste
Gratis utdrag
- Sett i bokhyllen
- Les gratis utdrag
Suppe på en spiker ebok
299,-
Har du lyst til å lage skikkelig gode middager som ikke koster skjorta. Ta en titt på disse oppskriftene og prøv dem, du kommer til å bli overrasket når du smaker middagene! Lær å handle smartere og unngå å kaste mat så er mange penger spart!
Når prisene stiger, rentene biter og havregrøten truer i det fjerne. Ikke gi opp, hjelpen er på vei. Det er nemlig fullt mulig å spise som en konge uten at det samtidig koster skjorta. I denne boken viser forfatterne deg hvordan du kan lage en rekke skikk…
Ebok
299,-
Undertittel
Middager og vin på budsjett - med de beste anbefalingene fra VGs vinekspert
Forlag
Gyldendal
Utgitt
19 januar 2024
Lengde
183 sider
Sjanger
Mat og drikke, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk
Bokmål
Format
epub
DRM-beskyttelse
Vannmerket
ISBN
9788205598683
Har du lyst til å lage skikkelig gode middager som ikke koster skjorta. Ta en titt på disse oppskriftene og prøv dem, du kommer til å bli overrasket når du smaker middagene! Lær å handle smartere og unngå å kaste mat så er mange penger spart!
Når prisene stiger, rentene biter og havregrøten truer i det fjerne. Ikke gi opp, hjelpen er på vei. Det er nemlig fullt mulig å spise som en konge uten at det samtidig koster skjorta. I denne boken viser forfatterne deg hvordan du kan lage en rekke skikkelige gode, men rimelige middager. Det finnes en hel rekke billige og alminnelige råvarer som faktisk innehar fantastiske kulinariske kvaliteter. I jakten på det eksklusive og sjeldne overser vi kjøleskapets hverdagshelter. Billige kjøttstykker som, med litt ekstra tid, blir så møre og saftige at de nærmest smelter på tunga. Rotfrukter i alle regnbuens farger. Nydampede blåskjell. stekt sei, spinat, løk, epler, nybakt brød. Og hermetikk! Ja, hermetikk. Brukt riktig er alt dette virkelige delikatesser som du kan unne deg en hvilken som helst tirsdag. Så bla om, bli mett, spar penger. PS. du får også utvalgte vintips på budsjett fra VGs vin-Sara
Sara Døscher er VGs faste vinskribent, med over 20 års erfaring som sommelier, forfatter
og foredragsholder. Dette er hennes sjette bok.
Klaus Døscher er matentusiast og hobbykokk.Dette er hans tredje kokebok sammen med Sara.