ABC i kognitiv terapi - startbok for helsearbeidere (ebok) av Egil W. Martinsen
Legg til i ønskeliste
Egil W. Martinsen (forfatter), Erik Falkum (forfatter), Ole Rikard Haavet (forfatter), Jan Ivar Røssberg (forfatter)

ABC i kognitiv terapi ebok

209,-
Kognitiv terapi er en nyttig samtalemetode ved både psykiske og fysiske helseplager. Følelsene våre påvirkes av hvordan vi tenker, og hva vi gjør. Denne grunntanken i kognitiv terapi er logisk og intuitivt forståelig. Det er imidlertid ikke fullt så enkelt å bruke metoden i praksis i samtale med andre mennesker. «Simple theory sophisticated practice,» sier engelskmannen. ABC i kognitiv terapi er skrevet for at studenter og behandlere som har gått på kurs i kognitiv terapi, skal ha større sjanse…
Ebok 209,-

Andre har også kjøpt

Undertittel startbok for helsearbeidere
Forfattere Egil W. Martinsen (forfatter), Erik Falkum (forfatter), Ole Rikard Haavet (forfatter), Jan Ivar Røssberg (forfatter)
Utgitt 30 juni 2019
Lengde 112 sider
Sjanger Psykologi, Fagbøker, Medisin, helse og sykepleie
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788245029888
Kognitiv terapi er en nyttig samtalemetode ved både psykiske og fysiske helseplager. Følelsene våre påvirkes av hvordan vi tenker, og hva vi gjør. Denne grunntanken i kognitiv terapi er logisk og intuitivt forståelig. Det er imidlertid ikke fullt så enkelt å bruke metoden i praksis i samtale med andre mennesker. «Simple theory sophisticated practice,» sier engelskmannen. ABC i kognitiv terapi er skrevet for at studenter og behandlere som har gått på kurs i kognitiv terapi, skal ha større sjanser til lykkes når de prøver metoden i praksis. Boka er skrevet i et enkelt språk, og kan leses med utbytte også av pasienter og pårørende. Forfatterne er erfarne behandlere og forskere som har undervist i kognitiv terapi i mange sammenhenger, ikke minst for medisinstudenter ved Universitetet i Oslo. Egil W. Martinsen, Erik Falkum, Ole Rikard Haavet og Jan Ivar Røssberg er alle knyttet til Universitetet i Oslo, og har i en årrekke undervist i kognitiv terapi.