Basal eksponeringsterapi - bærekraft i psykisk helsevern (ebok) av Didrik Heggdal
Legg til i ønskeliste
Didrik Heggdal (forfatter)

Basal eksponeringsterapi ebok

355,-
Hvordan kan vi hjelpe mennesker som mottar omfattende og langvarig oppfølging i psykisk helsevern uten at de opplever bedring eller at livet blir mer håndterlig? Basal eksponeringsterapi (BET) er en ny behandlingsmodell for mennesker med omfattende psykiske helseutfordringer. Modellen bygger på velkjente og anerkjente elementer i psykologi og atferdsvitenskap. Det som er nytt, er måten kunnskap fra ulike tradisjoner er satt sammen på til en helhetlig tilnærming som kan være til hjelp også for m…
Ebok 355,-

Andre har også kjøpt

Undertittel bærekraft i psykisk helsevern
Forfattere Didrik Heggdal (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 februar 2022
Sjanger Fagbøker, Medisin, helse og sykepleie, Psykologi
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205571235
Hvordan kan vi hjelpe mennesker som mottar omfattende og langvarig oppfølging i psykisk helsevern uten at de opplever bedring eller at livet blir mer håndterlig?

Basal eksponeringsterapi (BET) er en ny behandlingsmodell for mennesker med omfattende psykiske helseutfordringer. Modellen bygger på velkjente og anerkjente elementer i psykologi og atferdsvitenskap. Det som er nytt, er måten kunnskap fra ulike tradisjoner er satt sammen på til en helhetlig tilnærming som kan være til hjelp også for mennesker som vanligvis ikke blir tilbudt systematisk psykoterapeutisk behandling.

Dette er den første læreboken om basal eksponeringsterapi. Med en tydelig pedagogisk oppbygning og illustrerende eksempler beskriver forfatteren BET-modellens terapeutiske strategier og hvordan de steg for steg inviterer, utfordrer og støtter mennesker som strever på veien fram mot et bedre liv.