Kort og godt om mentalisering (ebok) av Sophie Merrild Juul
Legg til i ønskeliste
Sophie Merrild Juul (forfatter), Sebastian Simonsen (forfatter), Sigmund Karterud (forfatter), Sigmund Wiggen Karterud (forfatter)

Kort og godt om mentalisering ebok

265,-
Hva er mentalisering? Mentalisering er evnen til å forstå ens egen og andres atferd ut fra mentale tilstander som tanker, følelser og behov. Mentalisering er et relasjonelt fenomen - det foregår i våre relasjoner. Vi mentaliserer når vi er sammen med andre mennesker og prøver å forstå deres beveggrunner, og vi gjør det ofte uten å tenke over det. Kort og godt om mentalisering handler om hva mentalisering er, hvordan det utvikles, og hva som skjer når vår mentalisering svikter. Du kan også les…
Ebok 265,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Sophie Merrild Juul (forfatter), Sebastian Simonsen (forfatter), Sigmund Karterud (forfatter), Sigmund Wiggen Karterud (forfatter), Ane Sjøbu (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 april 2023
Lengde 70 sider
Sjanger Psykologi, Fagbøker, Medisin, helse og sykepleie
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205546523
Hva er mentalisering? Mentalisering er evnen til å forstå ens egen og andres atferd ut fra mentale tilstander som tanker, følelser og behov. Mentalisering er et relasjonelt fenomen - det foregår i våre relasjoner. Vi mentaliserer når vi er sammen med andre mennesker og prøver å forstå deres beveggrunner, og vi gjør det ofte uten å tenke over det. Kort og godt om mentalisering handler om hva mentalisering er, hvordan det utvikles, og hva som skjer når vår mentalisering svikter. Du kan også lese om hvordan du kan styrke din mentalisering - enten ved egen hjelp eller gjennom mentaliseringsbasert terapi. Boken henvender seg til alle som er interessert i å vite mer om mentalisering, inkludert fagfolk, personer som kjemper med hyppig mentaliseringssvikt, og deres pårørende.