Kystfugler (ebok) av Axel Emil Thorenfeldt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Axel Emil Thorenfeldt (forfatter)

Kystfugler ebok

349,-
Et praktverk med illustrasjoner med kunstnerisk snert – og nydelig tekst fylt av faglig tyngde og personlige opplevelser. Presise beskrivelser av fugleartenes karakteristika, av habitater og levesett og utbredelskart for Norden. Kystfugler er boka for alle fugleinteresserte. Axel forteller levende om kystfuglenes liv, om migrasjon, hekking, jakten på mat, utbredelse, kjennetegn og fuglenes kobling til vår kystkultur, samtidig som han fletter inn sine egne erfaringer som fugl…
Ebok 349,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Axel Emil Thorenfeldt (forfatter), Axel Emil Thorenfeldt (illustratør)
Forlag Gyldendal
Utgitt 29 mai 2024
Lengde 398 sider
Sjanger Natur og dyr, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205569010

Et praktverk med illustrasjoner med kunstnerisk snert – og nydelig tekst fylt av faglig tyngde og personlige opplevelser.

Presise beskrivelser av fugleartenes karakteristika, av habitater og levesett og utbredelskart for Norden.

Kystfugler er boka for alle fugleinteresserte.

Axel forteller levende om kystfuglenes liv, om migrasjon, hekking, jakten på mat, utbredelse, kjennetegn og fuglenes kobling til vår kystkultur, samtidig som han fletter inn sine egne erfaringer som fugletitter og illustratør.

Kystfugler inviterer leseren inn i fuglenes fascinerende verden. Boka tar for seg mer enn 70 arter med utbredelse i Norge og Norden. Kystfuglene beskrives ut ifra sitt utseende, sitt levesett og sine særegenheter.

Illustrasjonene fanger fuglenes karakteristika med stor nøyaktighet og kunstnerisk snert.

Axel Emil Thorenfeldt (f. 1998) er en selvlært fugleillustratør og kunstner som begynte å tegne fugler som barn. Han vokste opp på Hvaler i Østfold, en øygruppe med unik natur og fugleliv. Axel er utdannet biolog fra Universitetet i Lund. Kystfugler er hans første bok som forfatter og illustratør.