Det siste ønsket (ebok) av Andrzej Sapkowski
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Andrzej Sapkowski (forfatter)

Det siste ønsket (Volveren #1) ebok

199,-
Velkommen inn i en magisk univers, gjort verdenskjent gjennom TV-serien THE WITCHER: Geralt er en volver, en mann som gjennom hard trening, magiske drikker og mutering er blitt en monsterjeger og kaldblodig kriger. Han rir fra landsby til landsby for å drepe monstre og demoner som herjer rundt om i landet. Men ikke alt som ser uhyggelig ut er ondt – og ikke alt som ser harmløst ut er godt. Geralt er heldigvis i besittelse av overnaturlige krefter som gjør han til en imponerende og ubarmhjertig …
Ebok 199,- Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Andrzej Sapkowski (forfatter), Agnes Banach (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 20 september 2020
Sjanger Noveller, Fantasy og science fiction, Skjønnlitteratur
Serie Volveren
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205539891
Velkommen inn i en magisk univers, gjort verdenskjent gjennom TV-serien THE WITCHER:

Geralt er en volver, en mann som gjennom hard trening, magiske drikker og mutering er blitt en monsterjeger og kaldblodig kriger. Han rir fra landsby til landsby for å drepe monstre og demoner som herjer rundt om i landet. Men ikke alt som ser uhyggelig ut er ondt – og ikke alt som ser harmløst ut er godt. Geralt er heldigvis i besittelse av overnaturlige krefter som gjør han til en imponerende og ubarmhjertig jeger.

Med sin blanding av western, middelalderens ridderromaner og slavisk mytologi er Witcher-serien en forfriskende fantasylesning, altoppslukende, humoristisk og voldelig. Det er som å dykke inn i et alternativt univers skapt av en ukjent Grimm-bror. Yennefer, Ciri, Jaskier og Geralt gir deg halsbrekkende eventyr og underholdende leseopplevelser.

Det siste ønsket er den første samlingen av fortellinger i WITCHER-serien. Der finner du blant annet de fleste historiene som dukker opp i sesong 1 av Netflix-serien.

DET SISTE ØNSKET vant i 2021 Kulturrådets pris for beste oversettelse.

TERNINGKAST 6, BOK 365: "Fantasy på sitt aller beste ... The Witcher, eller Volveren, har fått millioner av fans. Det er slett ikke uten grunn."

"Alt i alt vil jeg gladelig anbefale Volveren: Det siste ønsket til både nye og erfarne lesere, uansett hvilke språk de foretrekker å lese på. Jeg gir den 10/10." - Outland.no

"Volveren 1 og 2 er sprelsk turbofantasy på speed." VG, Jon H. Rydne.

"Best på norsk!" Gamer.no

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering