Gjester (ebok) av Alice Munro
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Alice Munro (forfatter)

Gjester ebok

199,-
Alice Munro regnes som en av verdens fremste novellekunstnere, og har mottatt en lang rekke priser og utmerkelser. Da Munro ble tildelt Nobelprisen i 2013, hadde hun gjennom flere tiår skrevet noveller om kvinners og menns hverdagsliv, på landsbygda, i småbyen og i forstedene.   Menneskene vi møter her skildres med hennes karakteristiske varme og brodd, i alle livets faser.    Novellene kretser gjerne om store temaer som kjærlighet, vennskap og død, samtidig som de dveler ved de små detaljen…
Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Alice Munro (forfatter), Vibeke Saugestad (innleser), Vibeke Saugestad (oversetter), Ragnhild Eikli (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 20 mars 2018
Lengde 676 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205515451

Alice Munro regnes som en av verdens fremste novellekunstnere, og har mottatt en lang rekke priser og utmerkelser. Da Munro ble tildelt Nobelprisen i 2013, hadde hun gjennom flere tiår skrevet noveller om kvinners og menns hverdagsliv, på landsbygda, i småbyen og i forstedene.
 
Menneskene vi møter her skildres med hennes karakteristiske varme og brodd, i alle livets faser.
  
Novellene kretser gjerne om store temaer som kjærlighet, vennskap og død, samtidig som de dveler ved de små detaljene, noe som gir leseren opplevelsen av at det er selve livet som folder seg ut på boksidene.
  
Novellene i denne samlingen er hentet fra de første utgivelsene til Alice Munro: Dance of the Happy Shades (1968), Lives of Girls and Women (1971), Something I’ve been Meaning to Tell You (1974), The Moons of Jupiter (1982), The Progress of Love (1985, 1986) og Open Secrets (1994).

«Setningar og scener glid av stad med eit saumlaust preg, sjølv om det ofte er store sprang i tid og rom. Presisjonsnivået er skyhøgt, biletskapinga original og blotta for det sentimentale.» Hilde Vesaas, Dag og Tid