Hjemlandet - og andre fortellinger (ebok) av Marit Eikemo
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Marit Eikemo (forfatter), Tomas Espedal (forfatter), Helga Flatland (forfatter), Vigdis Hjorth (forfatter), Siri Hustvedt (forfatter), Wencke Mühleisen (forfatter), Agnes Ravatn (forfatter), Maria Navarro Skaranger (forfatter), Dag Solstad (forfatter), Ole Robert Sunde (forfatter), Demian Vitanza (forfatter), Geir Gulliksen (forfatter), Karl Ove Knausgård (forfatter)

Hjemlandet ebok

169,-
Hva vil det si å være norsk i dag? Kan vi definere noe som norsk, eller finnes det bare individuelle opplevelser av å tilhøre et fellesskap? Finnes det en norsk måte å oppleve verden på, og hva betyr det å være norsk for deg og meg? Redaktørene H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og Geir Gulliksen har invitert tolv forfattere, som begge verdsetter, til å bidra med nyskrevne noveller og essay med utgangspunkt i disse spørsmålene. Tekstene gir et interessant innblikk i noen av samtidslitteraturens …
Ebok 169,- Lydbok 169,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel og andre fortellinger
Forfattere Marit Eikemo (forfatter), Tomas Espedal (forfatter), Geir Gulliksen (redaktør), Tine Poppe (annet), Helga Flatland (forfatter), Vigdis Hjorth (forfatter), Siri Hustvedt (forfatter), Wencke Mühleisen (forfatter), Agnes Ravatn (forfatter), Maria Navarro Skaranger (forfatter), Dag Solstad (forfatter), Ole Robert Sunde (forfatter), Demian Vitanza (forfatter), Geir Gulliksen (forfatter), Karl Ove Knausgård (forfatter), Mette-Marit (redaktør)
Forlag Aschehoug
Utgitt 3 september 2019
Lengde 273 sider
Sjanger Noveller, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203365188
Hva vil det si å være norsk i dag? Kan vi definere noe som norsk, eller finnes det bare individuelle opplevelser av å tilhøre et fellesskap? Finnes det en norsk måte å oppleve verden på, og hva betyr det å være norsk for deg og meg? Redaktørene H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og Geir Gulliksen har invitert tolv forfattere, som begge verdsetter, til å bidra med nyskrevne noveller og essay med utgangspunkt i disse spørsmålene. Tekstene gir et interessant innblikk i noen av samtidslitteraturens sterkeste stemmer, samtidig som de til sammen tegner et litterært tidsbilde. H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og Geir Gulliksen er redaktører for denne samlingen skjønnlitterære tekster. Kronprinsessen ble invitert til å være redaktør i forbindelse med at Norge er gjesteland på Bokmessen i Frankfurt 2019, og i kraft av sin rolle som ambassadør for norsk litteratur i utlandet. Hun valgte seg forfatter Geir Gulliksen som medredaktør.