Afsaneh - vår mors historie - fra Iran til Norge med kjærlighet (ebok) av Lina Adampour
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lina Adampour (forfatter), Mina Adampour (forfatter), Diana Adampour (forfatter), Sophia Adampour (forfatter), Geir Svardal (forfatter)

Afsaneh - vår mors historie ebok

297,- Veil. pris: 339,-Spar: 42,-
Afsaneh Adampour ble født i rikdom og båret på gullstol, i en landsby i Iran oppkalt etter faren, like ved grensen til Afghanistan. Lite visste hun, at hun skulle ende opp med mann og seks barn i en 75 kvadratmeter stor kommunal leilighet på Grünerløkka i Oslo. Dette er historien om Afsanehs reise med en ektemann på flukt, fra marmorpalasset hjemme, til livet slik det ble med seks barn i en kommunal leilighet på Grünerløkka i Oslo. Dette er en hyllest og kjærlighetserklæring, sett gjennom øyn…
Ebok 297,- Lydbok 332,-

Andre har også kjøpt

Undertittel fra Iran til Norge med kjærlighet
Forfattere Lina Adampour (forfatter), Mina Adampour (forfatter), Diana Adampour (forfatter), Sophia Adampour (forfatter), Geir Svardal (forfatter)
Forlag Kagge
Utgitt 10 oktober 2023
Lengde 190 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248933748
Afsaneh Adampour ble født i rikdom og båret på gullstol, i en landsby i Iran oppkalt etter faren, like ved grensen til Afghanistan. Lite visste hun, at hun skulle ende opp med mann og seks barn i en 75 kvadratmeter stor kommunal leilighet på Grünerløkka i Oslo. Dette er historien om Afsanehs reise med en ektemann på flukt, fra marmorpalasset hjemme, til livet slik det ble med seks barn i en kommunal leilighet på Grünerløkka i Oslo. Dette er en hyllest og kjærlighetserklæring, sett gjennom øynene til døtrene Lina, Mina, Diana og Sophia Adampour, til en viljesterk og modig mor. Hun som med falkeblikk våker over alt og alle i gatene rundt Birkelunden, og som åpner dørene til alle som har lyst å komme på besøk. «Livet er slik det er», sier Afsaneh når hun går ved siden av trikken for å spare billettpenger, men lar barna sitte om bord og hvile bena. «Leiligheten er kanskje litt trang», sier hun når dronning Sonja og kronprinsesse Mette-Marit kommer for å drikke te. «Men hjertet mitt er stort», smiler hun.