Babystrikk fra Paelas (ebok) av Frida Farstad Brevik
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Frida Farstad Brevik (forfatter), Siri Hoftun (forfatter), Trude Melhus Rognstad (forfatter)

Babystrikk fra Paelas ebok

279,-
Endelig kommer strikkedesignerne i paelas med ny bok! Denne gangen er det babystrikk som er i fokus, og i Babystrikk fra paelas finner du 30 oppskrifter til gutter og jenter i alderen 0-3 år. Mange av oppskriftene er splitter nye, mens andre er varianter av klassikere kjent fra www.paelas.com. Oppskriftene gjør bruk av en rekke strikketeknikker med ulik vanskelighetsgrad, og forfatterne byr på strikkedesign med inspirerende farger, stemninger, strukturer og garnkvaliteter. Boken inneholder ogs…
Ebok 279,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Frida Farstad Brevik (forfatter), Siri Hoftun (forfatter), Trude Melhus Rognstad (forfatter), Maria Franck (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 15 desember 2020
Lengde 135 sider
Sjanger Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205544857
Endelig kommer strikkedesignerne i paelas med ny bok! Denne gangen er det babystrikk som er i fokus, og i Babystrikk fra paelas finner du 30 oppskrifter til gutter og jenter i alderen 0-3 år. Mange av oppskriftene er splitter nye, mens andre er varianter av klassikere kjent fra www.paelas.com. Oppskriftene gjør bruk av en rekke strikketeknikker med ulik vanskelighetsgrad, og forfatterne byr på strikkedesign med inspirerende farger, stemninger, strukturer og garnkvaliteter. Boken inneholder også en grundig strikkeskole. Vi har dessverre oppdaget en feil i oppskriften på Poppa vott s. 51. Last ned rettelsen her: Rettelser til Babystrikk fra paelas(pdf, 534,85 kB)