Blokka på Bjerke - tretten år i tredje etasje (ebok) av Bjørn Hatterud
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Bjørn Hatterud (forfatter)

Blokka på Bjerke ebok

129,- Veil. pris: 329,-Spar: 200,-
(1)
TERNINGKAST 5 – Marius Wulfsberg, Dagbladet. Tretten år i tredje etasje I tretten år har Bjørn Hatterud budd i ei blokk i Groruddalen i Oslo. I 1961 flytta 48 heldige familiar inn i dei tolv etasjane. Då Bjørn flytta inn, var mange av bebuarane gamle. Bjørn vart nær venn med fleire av naboane, som krigsseglaren Bjarne, som budde vegg i vegg med Bjørn, og Ester i første etasje, som ein gong var ei fattigjente på Langøyene. På tretten år har Bjerke gått frå å vere eit slite nabolag til eit…
Ebok 129,- Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Undertittel tretten år i tredje etasje
Forfattere Bjørn Hatterud (forfatter)
Forlag Samlaget
Utgitt 31 mai 2023
Lengde 200 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Nynorsk
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234010675
TERNINGKAST 5 – Marius Wulfsberg, Dagbladet. Tretten år i tredje etasje I tretten år har Bjørn Hatterud budd i ei blokk i Groruddalen i Oslo. I 1961 flytta 48 heldige familiar inn i dei tolv etasjane. Då Bjørn flytta inn, var mange av bebuarane gamle. Bjørn vart nær venn med fleire av naboane, som krigsseglaren Bjarne, som budde vegg i vegg med Bjørn, og Ester i første etasje, som ein gong var ei fattigjente på Langøyene. På tretten år har Bjerke gått frå å vere eit slite nabolag til eit populært buområde. På same tida har Bjørn gått frå uføretrygd og eit botnpunkt i livet, til karriere med verv, prisar og nye moglegheiter. Hatterud skal no flytte frå Bjerke og ser tilbake på åra i blokka og folka han har møtt. «Blokka på Bjerke» er ei gripande forteljing om Hatterud, livet i dei tolv etasjane, sorger og gleder, nære vennskap og endringane som har skjedd med både området, blokka og Hatterud sjølv.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Hyggelig lesing fra kjente trakter

Dette er tredje boka til Hatterud jeg leser. Han har en god penn og det er alltid en god leseropplevelse. Siden jeg er selv er født, oppvokst og bor (og har jobba) like ved Bjerke, er denne boka ekstra artig å lese. Fine skildringer av mennesker og nærmiljøet. Anbefales.