Legg til i ønskeliste
Datakrasj ebok
238,-
Omtale: Datakrasj
«Kjempefint, Fem av seks stjerner» - Berlingske Tidende.
«Hvor er vår tids lyspære?» - Morgenbladet
Verden står midt oppi en teknologisk, sosial og økonomisk revolusjon. Kommunikasjon, arbeid og fritid flyttes over på internett. Snart er alt vi omgir oss med linket sammen i et digitalt landskap som endrer våre liv og våre arbeidsplasser. Men det finnes et problem: Ny teknologi virker ikke som den skal. Den skaper ikke den veksten vi håper på, verken når det gjelder …
Ebok
238,-
Undertittel
hvorfor den digitale økonomien ikke virker
Forlag
Frekk forlag
Utgitt
1 juni 2015
Lengde
173 sider
Sjanger
Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk
Bokmål
Format
epub
DRM-beskyttelse
Vannmerket
ISBN
9788293097198
Omtale: Datakrasj
«Kjempefint, Fem av seks stjerner» - Berlingske Tidende.
«Hvor er vår tids lyspære?» - Morgenbladet
Verden står midt oppi en teknologisk, sosial og økonomisk revolusjon. Kommunikasjon, arbeid og fritid flyttes over på internett. Snart er alt vi omgir oss med linket sammen i et digitalt landskap som endrer våre liv og våre arbeidsplasser. Men det finnes et problem: Ny teknologi virker ikke som den skal. Den skaper ikke den veksten vi håper på, verken når det gjelder produktivitet, arbeidsplasser eller vekst. Så hva kan gjøres? Hvor finnes mulighetene i fremtidens teknologi?
Avisen Berlingske Tidende gir boken fem av seks stjerner:
"Norsk debattør går i kødet på de digitale visioner. Det giver stof til eftertanke. Analysen bakkes op med seriøse kilder i Nobelpris-klassen. Bogen er skrevet som en debatbog bør skrives. I et klart og letforståeligt sprog, med seriøs research og gode kilder til at bakke op om de skarpe budskaber og med en personlig og holdningspræget vinkel."
Morgenbladet skriver: «Vår tids «lyspære», den store teknologiske oppfinnelsen, er datamaskinen. Har den bidratt til samme grad av produktivitet? Nei, ifølge boken Datakrasj, skrevet av teknologiskribent Ståle Økland. Datateknologien bryter med den moderne fortellingen om teknologiens fremskritt. Rett og slett fordi den ikke er lønnsom nok, mener han».