Dette forandrer alt - kapitalismen mot klimaet (ebok) av Naomi Klein
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Naomi Klein (forfatter)

Dette forandrer alt ebok

229,-
(1)
Glem alt du trodde du visste om global oppvarming - det handler ikke om karbon, det handler om kapitalisme. I sin skarpeste bok så langt behandler Naomi Klein den største trusselen menneskeheten har stått overfor: klimakrisen. På sin slagkraftige og velfunderte måte viser hun hvordan vårt økonomiske system er i krig med jordkloden. Handelen med klimakvoter fungerer dårlig, vi er fremdeles altfor avhengige av fossil energi, og privatforbruket er høyere enn noensinne. Kapitalismen har spil…
Ebok 229,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel kapitalismen mot klimaet
Forfattere Naomi Klein (forfatter), Hege Mehren (oversetter), Bjørn Herrman (oversetter), Bjørn Alex Herrman (oversetter), Gøril Eldøen (oversetter)
Forlag Oktober
Utgitt 13 oktober 2015
Lengde 558 sider
Sjanger Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788249516087
Glem alt du trodde du visste om global oppvarming - det handler ikke om karbon, det handler om kapitalisme. I sin skarpeste bok så langt behandler Naomi Klein den største trusselen menneskeheten har stått overfor: klimakrisen. På sin slagkraftige og velfunderte måte viser hun hvordan vårt økonomiske system er i krig med jordkloden. Handelen med klimakvoter fungerer dårlig, vi er fremdeles altfor avhengige av fossil energi, og privatforbruket er høyere enn noensinne. Kapitalismen har spilt fallitt, skriver Klein, og løsningene på klimaproblemene kan ikke komme fra de samme profittdrevne aktørene som skapte dem i utgangspunktet. Men det er grunn til optimisme - hvis vi klarer å tenke helt nytt. Skal vi redde planeten, må vi ta tilbake lokaldemokratiet, bryte markedsfundamentalismens hellige regler og ikke minst: tenke radikalt annerledes rundt jordas ressurser og hvordan vi fordeler dem.