Fagdidaktikk i mat og helse (ebok) av Else Marie Øvrebø
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Else Marie Øvrebø (forfatter), Dagrun Engeset (forfatter)

Fagdidaktikk i mat og helse ebok

289,-
Denne 2. utgaven bygger på Fagfornyelsen 2020 og er en fagdidaktisk lærebok i mat og helse. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter, planlegging, rom, utstyr, læremidler og hvordan man skal undervise og gi vurdering i faget. Det er viktig med en didaktikkbok i mat og helse, da dette faget både som skolefag og som forskningsfelt har fått lite oppmerksomhet. Alle studenter og lærere som arbeider med mat og helse, trenger fe…
Ebok 289,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Else Marie Øvrebø (forfatter), Dagrun Engeset (forfatter)
Utgitt 4 august 2020
Lengde 205 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202689124
Denne 2. utgaven bygger på Fagfornyelsen 2020 og er en fagdidaktisk lærebok i mat og helse. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter, planlegging, rom, utstyr, læremidler og hvordan man skal undervise og gi vurdering i faget. Det er viktig med en didaktikkbok i mat og helse, da dette faget både som skolefag og som forskningsfelt har fått lite oppmerksomhet. Alle studenter og lærere som arbeider med mat og helse, trenger felles fagdidaktisk teori og kjennskap til ulike måter å strukturere lærestoffet på og innsikt i forskjellige arbeidsmåter. Bokas målgruppe er lærerskolestudenter i mat (ernæring) og helse, studenter som tar praktisk pedagogisk utdanning i ernæring og helse og lærere i mat og helse i grunnskolen.