 
    
    
    Legg til i ønskeliste
    
    
      Les gratis utdrag
    
    
Fagdidaktikk i mat og helse ebok
  
  
  289,-
  
Denne 2. utgaven bygger på Fagfornyelsen 2020 og er en fagdidaktisk lærebok i mat og helse. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter, planlegging, rom, utstyr, læremidler og hvordan man skal undervise og gi vurdering i faget. 
Det er viktig med en didaktikkbok i mat og helse, da dette faget både som skolefag og som forskningsfelt har fått lite oppmerksomhet. Alle studenter og lærere som arbeider med mat og helse, trenger fe…
  
    Ebok
    289,-
  
  
    Forlag
    Cappelen Damm akademisk
  
  
  
    Utgitt
    4 august 2020
    
  
  
  
  
    Lengde
    205 sider
  
  
  
    Sjanger
    
      Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
    
  
  
  
  
    Språk
    Bokmål
  
  
    Format
    pdf
  
  
    DRM-beskyttelse
    LCP
  
  
    ISBN
    9788202689124
  
Denne 2. utgaven bygger på Fagfornyelsen 2020 og er en fagdidaktisk lærebok i mat og helse. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter, planlegging, rom, utstyr, læremidler og hvordan man skal undervise og gi vurdering i faget. 
Det er viktig med en didaktikkbok i mat og helse, da dette faget både som skolefag og som forskningsfelt har fått lite oppmerksomhet. Alle studenter og lærere som arbeider med mat og helse, trenger felles fagdidaktisk teori og kjennskap til ulike måter å strukturere lærestoffet på og innsikt i forskjellige arbeidsmåter.
Bokas målgruppe er lærerskolestudenter i mat (ernæring) og helse, studenter som tar praktisk pedagogisk utdanning i ernæring og helse og lærere i mat og helse i grunnskolen.
       
         
            
            
            
            
         
            
            
            
            
         
            
            
         
            
            
            
            
         
            
            
            
            
        