Fokusgrupper som metode (ebok) av David Jordhus-Lier
Legg til i ønskeliste
David Jordhus-Lier (forfatter)

Fokusgrupper som metode (Forskningsmetoder) ebok

139,-
Fokusgrupper gir forskere en del muligheter som andre metoder mangler. Derfor øker fokusgrupper i popularitet og finner stadig nye bruksområder. Det særegne ved fokusgruppeforskningen kan imidlertid lett gå tapt om den gjennomføres uten god planlegging og med en mangelfull metodologisk forståelse.Denne boka følger de ulike valgene som leder opp til en vellykket fokusgruppesamtale, og gir leseren et innblikk i hvordan fokusgruppedata kan analyseres og…
Ebok 139,-

Andre har også kjøpt

Forfattere David Jordhus-Lier (forfatter)
Utgitt 2 oktober 2023
Lengde 110 sider
Sjanger Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202816094

Fokusgrupper gir forskere en del muligheter som andre metoder mangler. Derfor øker fokusgrupper i popularitet og finner stadig nye bruksområder. Det særegne ved fokusgruppeforskningen kan imidlertid lett gå tapt om den gjennomføres uten god planlegging og med en mangelfull metodologisk forståelse.
Denne boka følger de ulike valgene som leder opp til en vellykket fokusgruppesamtale, og gir leseren et innblikk i hvordan fokusgruppedata kan analyseres og formidles. Underveis i boka deler forfatteren sine erfaringer med fokusgrupper i egen forskning, blant annet gjennom eksempler på visuelle fokusteknikker.

Fokusgrupper som metode er en bok for studenter og forskere som er nysgjerrige på fokusgruppemetodikk, eller ønsker å utforske nye muligheter ved metoden. Boka er skrevet fra et samfunnsvitenskapelig ståsted, men kan være nyttig for alle som bruker fokusgrupper i egen praksis.