Ild og vrede - på innsiden av Trumps hvite hus (ebok) av Michael Wolff
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Michael Wolff (forfatter)

Ild og vrede ebok

199,-
Innsideberetningen "Ild og vrede" fra Donald Trumps Hvite hus er en sensasjon og et viktig historisk tidsvitne. På grunnlag av et unikt kildemateriale gir Michael Wolff oss den fartsfylte og smått skandaløse fortellingen om Donald Trumps første ni måneder som verdens mektigste mann. Her er maktkamper et Shakespeare-drama verdig, med sjefstrateg Steve Bannon på den ene siden og Ivanka Trump og svigersønnen Jared Kushner på den andre. I midten står presidenten selv, som ikke følger noen av s…
Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Undertittel på innsiden av Trumps hvite hus
Forfattere Michael Wolff (forfatter), Kaja Rindal Bakkejord (oversetter), Lene Stokseth (oversetter), Lars Lenth (oversetter), Gunnar Kagge (oversetter), Sindre Kartvedt (oversetter), Øyvor Dalan Vik (oversetter), Jan Christopher Næss (oversetter)
Forlag Kagge
Utgitt 27 februar 2018
Lengde 357 sider
Sjanger Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248921875
Innsideberetningen "Ild og vrede" fra Donald Trumps Hvite hus er en sensasjon og et viktig historisk tidsvitne. På grunnlag av et unikt kildemateriale gir Michael Wolff oss den fartsfylte og smått skandaløse fortellingen om Donald Trumps første ni måneder som verdens mektigste mann. Her er maktkamper et Shakespeare-drama verdig, med sjefstrateg Steve Bannon på den ene siden og Ivanka Trump og svigersønnen Jared Kushner på den andre. I midten står presidenten selv, som ikke følger noen av strategiene som blir lagt, men heller lytter til sin indre stemme. Blottet for impulskontroll sier han opp medarbeidere uten å ha konferert med andre, og sender illsinte Twitter-meldinger tidlig og sent. Når du tror bunnen er nådd, åpner det seg nye avgrunner av løgner, intriger og en forvirret president som verden ikke har sett maken til. «et fyrverkeri av en bok.» - Knut Hoem, NRK «underholdende og dypt fascinerende lesning, og resultatet av en helt enestående tilgang til nøkkelkilder.» - Anders Horntvedt, Finansavisen.