Naboene - 22. juli og tiden etter (ebok) av Anne-Britt Harsem
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anne-Britt Harsem (forfatter)

Naboene ebok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(1)
Dette er historien til Utøyas naboer og deres beretninger om hvordan de opplevde 22. juli 2011. Det er vitneskildringer fra menneskene som var på stedet, som utførte livreddende arbeid mens politi og hjelpepersonale ventet. I en sterk, men sober fremstilling gir Anne-Britt Harsem stemme til deres historier. Hun lar de fortelle hva som skjedde 22. juli, om tiden etter og hvordan det har endret deres liv. Flere har mottatt medaljen for «edel dåd». Dette er historier som ikke har vært framme i o…
Ebok 245,- Lydbok 332,-

Andre har også kjøpt

Undertittel 22. juli og tiden etter
Forfattere Anne-Britt Harsem (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 1 november 2021
Lengde 219 sider
Sjanger Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202716486
Dette er historien til Utøyas naboer og deres beretninger om hvordan de opplevde 22. juli 2011. Det er vitneskildringer fra menneskene som var på stedet, som utførte livreddende arbeid mens politi og hjelpepersonale ventet. I en sterk, men sober fremstilling gir Anne-Britt Harsem stemme til deres historier. Hun lar de fortelle hva som skjedde 22. juli, om tiden etter og hvordan det har endret deres liv. Flere har mottatt medaljen for «edel dåd». Dette er historier som ikke har vært framme i offentligheten tidligere.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En viktig bok. Den setter Arbeiderpartiet og Hole kommune i et svært dårlig lys. Det er en skam slik saksbehandlingen har vært og behandlingen av folk er.