Sinte barn og sinte voksne - slik forstår og håndterer du sinne (ebok) av Anne Hilde Vassbø Hagen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Sinte barn og sinte voksne ebok

229,-
Boken som forteller deg alt du trenger å vite om sinte barn, og hvordan du best kan håndtere barnets sinne! Hender det du skammer du deg over oppførselen til barnet ditt? Er du redd for at barnet ditt ikke har evne til empati? Har du hatt lyst til å skrike «hold kjeft» til tenåringen som kjefter, kritiserer og slamrer med dørene? Har du opplevd å bli redd ditt eget barn når armene slår og beina sparker? I så fall er du ikke alene.Sinne er en følelse som gir oss styrke. Sinne får oss til å stå o…
Ebok 229,- Lydbok 379,-

Andre har også kjøpt

Undertittel slik forstår og håndterer du sinne
Forfattere Anne Hilde Vassbø Hagen (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 17 mars 2021
Lengde 275 sider
Sjanger Politikk og samfunn, Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205546653
Boken som forteller deg alt du trenger å vite om sinte barn, og hvordan du best kan håndtere barnets sinne!

Hender det du skammer du deg over oppførselen til barnet ditt? Er du redd for at barnet ditt ikke har evne til empati? Har du hatt lyst til å skrike «hold kjeft» til tenåringen som kjefter, kritiserer og slamrer med dørene? Har du opplevd å bli redd ditt eget barn når armene slår og beina sparker? I så fall er du ikke alene.

Sinne er en følelse som gir oss styrke. Sinne får oss til å stå opp for oss selv og forsvare oss mot urett. Hva er det som gjør at noen barn blir så rasende? Hvorfor er det så vanskelig å håndtere sinte barn? Hva trenger de sinte barna og hvordan skal du klare å gi dem det? Nøkkelen ligger i å forstå både selve sinnet og følelsene som ligger bak – og hva den voldsomme atferden vekker i deg som mor eller far. 

Denne boken forteller deg alt du trenger å vite om sinte barn. En nyttig og lettlest bok om en av de store utfordringene ved å være forelder!