Snakkes til uka - feltnotater fra en digital datingverden (ebok) av Ellen Sofie Lauritzen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ellen Sofie Lauritzen (forfatter)

Snakkes til uka ebok

249,-
«Snakkes til uka», skrev han. Så ble det stille. Da Ellen Sofie Lauritzen noe motvillig bestemmer seg for å gi date-appen Tinder en sjanse, åpnes brått en ny verden. En verden der du alltid kan sveipe deg videre til neste date, og hvor tilgangen til nye interessante mennesker aldri tar slutt. Men etter hvert merker hun også at Tinder-livet har en skyggeside. Alternativene er så mange, neste date virker alltid mer forlokkende enn den nåværende, og det å dumpe noen får sjeldent synlige konsekve…
Ebok 249,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Undertittel feltnotater fra en digital datingverden
Forfattere Ellen Sofie Lauritzen (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 3 august 2017
Lengde 173 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202531331
«Snakkes til uka», skrev han. Så ble det stille. Da Ellen Sofie Lauritzen noe motvillig bestemmer seg for å gi date-appen Tinder en sjanse, åpnes brått en ny verden. En verden der du alltid kan sveipe deg videre til neste date, og hvor tilgangen til nye interessante mennesker aldri tar slutt. Men etter hvert merker hun også at Tinder-livet har en skyggeside. Alternativene er så mange, neste date virker alltid mer forlokkende enn den nåværende, og det å dumpe noen får sjeldent synlige konsekvenser. Verken for henne og venninnene eller mennene de møter. Lauritzen gir et humoristisk og ærlig innblikk i en ung kvinnes år som app-dater. Hun forteller historier - både egne og andres - om alt fra skjebnesvangre profilbilder og katastrofale valg av sjekkereplikker, til dobbeltspill, sjikane, date-rape-dop og bedrag. Og noen om ekte kjærlighet. Snakkes til uka er en venn i nøden for deg som ligger våken i mørket og sveiper, og en befriende gjenkjennelig bok for alle som har forsøkt å finne den rette.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk! Her kjenner man seg fort igjen og det settes ord på mange tanker og situasjoner som dukker opp i dagens digitale-datingverden.