Reisehåndbok Fianarantsoa - Manakara - Til fots langs jernbanen. (ebok) av Kirsten Juni Nilsen
Legg til i ønskeliste
Kirsten Juni Nilsen (forfatter)

Reisehåndbok Fianarantsoa - Manakara ebok

99,-
(1)
Dette er like mye en reisehåndbok som en reisefortelling. Den beskriver en strekning på 164 km på tvers av Madagaskars østkyst. Det er en personlig skildring og et unikt innblikk i den gassiske hverdagen. Forfatteren, Kirsten, og hennes venninne Sunniva, gikk denne strekningen langs Madagaskars eneste fungerende jernbane, på 8 dager. Med seg på turen hadde de en lokal guide, Andrias. Turen starter på 1100 meter over havet i Fianarantsoa og endte i Manakara 4 meter over havet. Dette er ei bok …
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Undertittel Til fots langs jernbanen.
Forfattere Kirsten Juni Nilsen (forfatter)
Lengde 147 sider
Sjanger Hobby og fritid, Reise, Sport og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788230344
Dette er like mye en reisehåndbok som en reisefortelling. Den beskriver en strekning på 164 km på tvers av Madagaskars østkyst. Det er en personlig skildring og et unikt innblikk i den gassiske hverdagen. Forfatteren, Kirsten, og hennes venninne Sunniva, gikk denne strekningen langs Madagaskars eneste fungerende jernbane, på 8 dager. Med seg på turen hadde de en lokal guide, Andrias. Turen starter på 1100 meter over havet i Fianarantsoa og endte i Manakara 4 meter over havet. Dette er ei bok som er nyttig om du skal ta toget, eller om du skal gå hele eller deler av strekningen. Det er også ei aktuell bok om du aldri har tenkt å reise til Madagaskar, men om du er interessert i øya. Boka er lettlest med mange bilder og du blir kjent med historie, planter, dyr, språk og mennesker. Madagaskar er ei helt unik øy, en blanding av Afrika og Asia og med planter og dyr som ikke finnes andre steder. Ønsker du å lære mer enn det som står i boka, så er det en fyldig oversikt over kilder. Overskuddet fra salget av denne boka vil gå til å hjelpe mennesker på Madagaskar.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Strålende Reiseskildring!

Jeg regner Fianarantsoa som min barndoms hjemby på Madagaskar. Jeg har reist ned til kystbyen Manakara med bil og tog. K.J. Nilsens beskrivelse av turen langs jernbanesporet er glimrende. Anbefales! T. Munthe. Stavanger.