Fenomenologi - å leve, samtale og skrive ut mot det gåtefulle i tilværelsen (ebok) av Sine Maria Herholdt-Lomholdt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sine Maria Herholdt-Lomholdt (forfatter), Kari Martinsen (forfatter), Finn Thorbjørn Hansen (forfatter), Mogens Pahuus (forfatter), Hanne Pahuus (forfatter)

Fenomenologi ebok

305,-
Fenomenologi - å leve, samtale og skrive ut mot det gåtefulle i tilværelsen. Tilværelsen er fylt med inntrykk. Den sødmefylte smaken av en drue, lyden av regndråper på frontruten på bilen og forelskelsens kilende lystfølelse. Alt dette - og mye mer - hører livet til. Det kan fornemmes rikt og gåtefullt - men aldri beskrives uttømmende . I denne boken skriver erfarne fenomenologiske forfattere om fenomenologi gjennom å eksemplifisere og drøfte hva det er som kjennetegner fenomenologiske tekster…
Ebok 305,-

Andre har også kjøpt

Undertittel å leve, samtale og skrive ut mot det gåtefulle i tilværelsen
Forfattere Sine Maria Herholdt-Lomholdt (forfatter), Kari Martinsen (forfatter), Finn Thorbjørn Hansen (forfatter), Mogens Pahuus (forfatter), Hanne Pahuus (forfatter), Kari Martinsen (redaktør), Sine Maria Herholdt-Lomholdt (redaktør)
Utgitt 24 mai 2022
Lengde 200 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Religion og livssyn
Språk Multiple languages
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245042986
Fenomenologi - å leve, samtale og skrive ut mot det gåtefulle i tilværelsen. Tilværelsen er fylt med inntrykk. Den sødmefylte smaken av en drue, lyden av regndråper på frontruten på bilen og forelskelsens kilende lystfølelse. Alt dette - og mye mer - hører livet til. Det kan fornemmes rikt og gåtefullt - men aldri beskrives uttømmende . I denne boken skriver erfarne fenomenologiske forfattere om fenomenologi gjennom å eksemplifisere og drøfte hva det er som kjennetegner fenomenologiske tekster som vender seg mot det gåtefulle i tilværelsen. Boken viser til tre fenomenologiske ledestjerner, nemlig erfaring, fenomen og gåte. Disse ledestjernene forankres i fenomenologisk filosofi, og det vises hvordan ledestjernene fører til ulike spørre- og skriveretninger. Boken henvender seg til master-, kandidat- og ph.d.-studenter som ønsker å skrive fenomenologiske tekster. Den henvender seg også til forskere og undervisere på universiteter og høgskoler med interesse for fenomenologi.