Forstå Bibelen - Ord som er ånd og liv (ebok) av Erling Thu
Legg til i ønskeliste
Erling Thu (forfatter)

Forstå Bibelen ebok

271,-
(2)
Denne boka tar for seg emner som Bibelens autoritet og troverdighet, og gir dessuten en grunnleggende innføring i nøkler for å forstå og tolke Bibelen på en sunn måte. Vi trenger en bevissthet om på hvilket grunnlag vi fortolker Bibelen, for ingen leser disse tekstene uten å gjøre en fortolkning. I boka ser vi på hvordan Jesus og apostlene forholdt seg til Skriftene, og hvordan vi kan bygge et kristent bibelsyn på dette grunnlaget. Forstå Bibelen bygger på prinsipper som er allmenne blant bibel…
Ebok 271,-

Andre har også kjøpt

Undertittel Ord som er ånd og liv
Forfattere Erling Thu (forfatter)
Sjanger Dokumentar og fakta, Religion og livssyn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN
Denne boka tar for seg emner som Bibelens autoritet og troverdighet, og gir dessuten en grunnleggende innføring i nøkler for å forstå og tolke Bibelen på en sunn måte. Vi trenger en bevissthet om på hvilket grunnlag vi fortolker Bibelen, for ingen leser disse tekstene uten å gjøre en fortolkning. I boka ser vi på hvordan Jesus og apostlene forholdt seg til Skriftene, og hvordan vi kan bygge et kristent bibelsyn på dette grunnlaget. Forstå Bibelen bygger på prinsipper som er allmenne blant bibeltro kristne verden over.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Veldig nyttig innføring i sunn Bibeltolkning!

Forstå Bibelen har noen av de mest basic prinsipper for å skjønne Bibelen på en god måte. Jeg liker særlig de enkle reglene om at Bibelen forklarer Bibelen -- så leseren kan fortsette å lese for å forstå mer!