I denne verden - om Susan Sontag (ebok) av Kaja Schjerven Mollerin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

I denne verden ebok

199,-
Den amerikanske forfatteren og kulturkritikeren Susan Sontag (1933–2004) var det hun selv en gang betegnet som «en hardnakket ikke-spesialisert skribent». Hun etterlot seg en uryddig og overskuddspreget produksjon, bestående av essays, romaner, noveller, skuespill, filmmanus, dagbøker, intervjuer og brevvekslinger, og hun engasjerte seg i sin tids store politiske spørsmål. Hun skrev med stor letthet om kompliserte emner, samtidig som en stadig voksende interesse for moralspørsmål tilførte tekst…
Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Undertittel om Susan Sontag
Forfattere Kaja Schjerven Mollerin (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 4 november 2016
Lengde 334 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Religion og livssyn, Kunst og kultur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205492769

Den amerikanske forfatteren og kulturkritikeren Susan Sontag (1933–2004) var det hun selv en gang betegnet som «en hardnakket ikke-spesialisert skribent». Hun etterlot seg en uryddig og overskuddspreget produksjon, bestående av essays, romaner, noveller, skuespill, filmmanus, dagbøker, intervjuer og brevvekslinger, og hun engasjerte seg i sin tids store politiske spørsmål. Hun skrev med stor letthet om kompliserte emner, samtidig som en stadig voksende interesse for moralspørsmål tilførte tekstene et alvor som med årene fikk ulike fasetter.

I denne verden er en bok om Susan Sontags tenkning rundt forholdet mellom estetikk og etikk. Det er også en bok om hvordan moralspørsmål, for oss alle, er innvevd i hverdagslivet, om hva vi tillegger verdi, om den dype erkjennelsesprosessen det er å vite hva man føler, forstå hvor man ser fra, for å kunne åpne seg for verden.

Sagt av anmeldere:

«Hun fører oss med sikker hånd inn i et møte med et stort forfatterskap.»
Arne Melberg, Klassekampen

«… en av landets mest følsomme og innflytelsesrike litteraturkritikere»
Frode Johansen Riopelle, Morgenbladet