Alle andre (ebok) av Sally Rooney
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sally Rooney (forfatter)

Alle andre ebok

129,-
(6)
TERNINGKAST 6 – Anders Neraal, BOK365. Boka bak den kritikerroste TV-serien Normal People! Connell og Marianne vokser opp i den samme irske småbyen, men der ender likheten dem imellom. De kommer fra hver sin verden, og ingen lar dem så mye som et øyeblikk glemme sin plass i det lille samfunnet. Den gnistrende tiltrekningen mellom skolens kjekkeste gutt og den smarte, rike, venneløse jenta er og forblir deres hemmelighet. Og da de møtes igjen på universitetet i Dublin er rollene byttet om, men …
Ebok 129,- Lydbok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Sally Rooney (forfatter), Tiril Broch Aakre (oversetter)
Forlag Armada
Utgitt 27 mars 2019
Lengde 269 sider
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293687078
TERNINGKAST 6 – Anders Neraal, BOK365. Boka bak den kritikerroste TV-serien Normal People! Connell og Marianne vokser opp i den samme irske småbyen, men der ender likheten dem imellom. De kommer fra hver sin verden, og ingen lar dem så mye som et øyeblikk glemme sin plass i det lille samfunnet. Den gnistrende tiltrekningen mellom skolens kjekkeste gutt og den smarte, rike, venneløse jenta er og forblir deres hemmelighet. Og da de møtes igjen på universitetet i Dublin er rollene byttet om, men tiltrekningen mellom dem like komplisert og elektrisk. Alle andre er en kjærlighetsroman, en fortelling om hvordan et menneske kan forandre livet til den andre. Den viser oss hvor vanskelig det er forandre den vi dypest sett er. Hvordan stolthet og usikkerhet gir grobunn for misforståelser som aldri kan rettes opp. Med hjerteskjærende ømhet avslører den forholdet mellom sex og makt, mellom ønsket om å såre og bli såret, ønsket om å elske og bli elsket. Vinner av Costa-prisen 2018.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Alle andre

Alle andre er en nydelig roman om kjærlighet, om å bli likt og om det å passe inn. Jeg vil definitivt lese flere bøker av Sally Rooney. Anbefales!