Dit elven fører deg (ebok) av Shelley Read
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Shelley Read (forfatter)

Dit elven fører deg ebok

109,- Veil. pris: 279,-Spar: 170,-
(1)
TERNINGKAST 5 - Cathrine Krøger, Dagbladet. En besettende historie om tap og kjærlighet. Colorado, 1940-tallet. Victoria Nash er bare en tenåring, men har likevel ansvaret for husholdningen på familiegården, der de i generasjoner har dyrket fersken.  Den unge dagdriveren Wilson Moon har en mystisk fortid og er blitt fortrengt fra stammeområdet sitt. Han er uønsket av lokalbefolkningen i den lille byen. Da Victoria treffer Wilson, tennes en gnist av lid…
Ebok 109,- Lydbok 199,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Shelley Read (forfatter), Halvor Kristiansen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 12 juni 2023
Lengde 334 sider
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205584273
TERNINGKAST 5 - Cathrine Krøger, Dagbladet.

En besettende historie om tap og kjærlighet.

Colorado, 1940-tallet. Victoria Nash er bare en tenåring, men har likevel ansvaret for husholdningen på familiegården, der de i generasjoner har dyrket fersken. 

Den unge dagdriveren Wilson Moon har en mystisk fortid og er blitt fortrengt fra stammeområdet sitt. Han er uønsket av lokalbefolkningen i den lille byen. Da Victoria treffer Wilson, tennes en gnist av lidenskap, men også av fare. De innleder et forhold som for enhver pris må holdes hemmelig. Da Victoria blir gravid, flykter hun alene opp i fjellene. Hun bosetter seg i en liten hytte mens hun kjemper for å overleve i villmarken. Samtidig stiger vannet i elva i dalen og truer med å utslette gården og alt hun kjenner til.  

Dit elven fører deg er en historie om kjærlighet og tap, men også om å finne et hjem, en familie, å få kraft og mot til å kjempe – og om å finne trøst der man minst venter det.